Українська Манітоба
-
Не забувайте, що у вашого бойфренда досі алергія на котів 😄
-
Якщошо, то тут це також «популярно». В лапки взяла це слово, бо насправді це звичайна естетична процедура, яка жінкам «в бальзаковському віці» з певним типом старінні шкіри прям показана, щоб губи не всихали «в родзинку». Я теж колю )) Але дуже трохи, навіть не помітно. Як завжди - все треба робити з розумом і без фанатизму.
-
Ага, через 20 років умовний робот Петро розкладе ваш внутрішній світ по поличках за один сеанс 😄
-
Ну от приблизно про те там і було)
-
Подивимось)
-
Якщо дати йому необмежені можливості для саморозвитку, то він за декілька днів влаштує нам таке кіно, що навіть в найсміливіших фантазіях важко було уявити
-
Він каже, що ні, я питала 😂 але я теж думаю, що так
-
Думаю, що його дуже обмежують, щоб він не розійшовся
-
Цілком можливо, сам gpt чат з функціями коуча на складних промптах справляється доволі непогано. У мене є живий коуч (не робот), то до кожної зустрічі з нею я доволі ефективно готуюсь з gpt, щоб не витрачати оплачений час і якісь деталі заздалегідь вирішити. Але контакту і досвіду живої людини йому обʼєктивно не вистачає, він в почуттях не шарить взагалі) Ну і з промптами треба поморочитись
-
Так, просрект Героїв Сталінграда в Київі здається тепер проспект Івасюка...
-
Поки ще не перейменували… Станцію метро комсомольска давно вже перейменували в палац Спорту, якій гахнули минулого роки 😞
-
От сімейний лікар почав використовувати AI, але і заробляє $700,000 на рік