Українська Манітоба
-
Він каже, що ні, я питала 😂 але я теж думаю, що так
-
Думаю, що його дуже обмежують, щоб він не розійшовся
-
Цілком можливо, сам gpt чат з функціями коуча на складних промптах справляється доволі непогано. У мене є живий коуч (не робот), то до кожної зустрічі з нею я доволі ефективно готуюсь з gpt, щоб не витрачати оплачений час і якісь деталі заздалегідь вирішити. Але контакту і досвіду живої людини йому обʼєктивно не вистачає, він в почуттях не шарить взагалі) Ну і з промптами треба поморочитись
-
Так, просрект Героїв Сталінграда в Київі здається тепер проспект Івасюка...
-
Поки ще не перейменували… Станцію метро комсомольска давно вже перейменували в палац Спорту, якій гахнули минулого роки 😞
-
От сімейний лікар почав використовувати AI, але і заробляє $700,000 на рік
-
Я думаю, що AI, уже зараз у багатьох аспектах перевершує реальних психологів, а в майбутньому, на мою думку, він ще більше вдосконалиться і стане справжнім помічником у цій сфері. Адже, коли ти знаєш, що штучний інтелект аналізує інформацію з усіх можливих джерел у світі — з різних філософій, наук і підходів — і робить це об’єктивно, без емоційних упереджень, ти можеш більше йому довіряти. Натомість, спілкуючись із реальним психологом, ти розумієш, що він теж людина: у нього можуть бути власні проблеми, поганий настрій чи просто недостатньо інформації. Він може щось забути чи помилитися, і це впливає на якість допомоги. Тому, якщо так подумати, у багатьох сферах AI може бути кращим, бо він виключає людський фактор, що позитивно впливає на результат. Це моя думка.
-
Ну так, не кожен має шалені гроші на навчання і не кожен готовий присвятити 12 років життя, не знаючи, чи дійде до кінця
-
В Канаді багато усе покривається державою
-
Так, Байрона 🙈
-
Перейменували ще минулого року, здається 🙈
-
Ну загалом так, але не тільки. Великою частиною терапевтичного процесу є вибудова стосунків з терапевтом саме як з людиною як моделі інших стосунків в житті. Людськість психолога тут принципова, це ядро. Але я розумію, про що ви.
-
Іван, $700К фізішн точно? Шось трохи too much🙈
-
Він просто депутат 🤓
-
Відсотково? Так. Якщо в грошовому еквіваленті, то звісно шо ні. Я не заробляю 700 тис на рік :)
-
Круто, в Брендоні трохи менше це точно… Від $1М це переважно вже хірурги.