Українська Манітоба
-
Відсотково? Так. Якщо в грошовому еквіваленті, то звісно шо ні. Я не заробляю 700 тис на рік :)
-
Круто, в Брендоні трохи менше це точно… Від $1М це переважно вже хірурги.
-
і? У вас ті ж самі відносно.
-
Податки у них шалені просто
-
Так, інший заробляє 1.5 мільйона
-
Спеціалісті якщо вони спеціалісти - завжди роботу знайдуть, кажу як людина зі стажем в ІТ з 1994 року. Якщо це йому цікаво, якщо він чим "горить" то треба зважати що у нашій професії треба перевчитися дуже часто. У мене наприклад солідний багаж юзелес знання і технологій які вже не використовуються, але я ж вчив і нові :) Але то я в Україгі вважав що знання застарілі, тут при розмові з ними теж можна бути в темі бо вони дають можливість підтримувати бесіду щось на кшалт " а ось тобі було ось так". Тобто якщо йому цікаво - то все буде добре.
-
Фейк
-
Ще непогана штука це архітектура мікрочіпів, якшо йому таке цікаво, тільки треба буде дуже багато вчити, там і хімія і фізика і квантова фізика)
-
Дивіться офіційні дані від Manitoba health
-
Ну ось з офіційного мій сімейний:) Ніщеброд 😁 Peter Hechler 235,910.22
-
Це лиш в Україні може бути така думка.
-
Столиця😎 Тому і перепитала…
-
Так, усі по різному, хто як працює. Дивіться dr mayba. І взагалі повага цим людям які вчаться день і ніч. І заслуговують ще навіть на більшу зарплату
-
Тут в деяких людей шок від 100к на рік зп, десь депутати мерещаться, а ви про 1кк🌝