Українська Манітоба
-
Наша свідомість - це теж набір умовних життєвих формул, не бачу в цьому перешкод
-
Нас скайнет за це ймовірно особливим способом знищить. Таке в Термінаторі не показували.
-
Запитання забанене, там було звинувачення в імітації емпатії
-
Собаки, наприклад, не відчувають більшості емоцій, які імітують. Вони просто провели тести, так сказать, і виявили, який вираз морди найбільш схиляє до них людину і еволюційно це закріпили. Їхній внутрішній світ набагато примітивніший, ніж власники собак думають. І це їх не тренували великими обсягами даних, вони самі дійшли до цього. Тому гіпотетично це, думаю, можливо. З іншого боку - ну ми правда складніші, ніж можна спрограмувати. Тому, думаю, це неможливо. Я можу бути по обидві сторони цієї дискусії без втрат для себе 😂
-
Мені завжди подобалося будувати солюшнс, а не менеджерити. Я був тім лідом, проджект менеджером але збагнув що то мені не цікаво. А займатися тим що мені не цікаво мені не цікаво. І ще, моя улюблена погода то зима і холод. Спеку ненавиджу.
-
Тут мова не про розуміння в плані інтелекту, а про спектр емоцій, доступний їм
-
о, ви чули про дослідження, в якому примітивний штучний інтелект, який не вмів говорити, подивився купу годин відео з камери, закріпленої на голові тодлера, і вивчив 20 слів, самостійно виділивши, що важливо і як це запамʼятати? чи це не є першим, примітивним способом «наростити» свідомість? :)
-
Ось. Однак, тут той самий принцип тренування машинної моделі просто на меншій кількості даних плюс тут це нейронні мережі. Researchers trained the AI by building associations between the images the child saw at the same time the infant heard certain words. www.independent.co.uk/tech/ai-language-learn-infant-camera-b2489315.html
-
Деякі люди настільки примітивні, що ChatGPT давно б почав пити від їхніх запитів, якби міг 😄