Українська Манітоба
-
Оце дуже дякую
-
Подивіться варіанти позицій в LabCorp, у них багато лабораторій і точно є Data Management department
-
Я плачу за батька комунальні в україни - там теж все росте. Щомісячна оплата "за транспортування газу до оселі" з нового року піднялася утричі. Тобто було 400 грн стало 1200. Труби по яким подається газ клав за свій кошт ще мій дід.
-
www.advancedclinical.com в цій теж є data management
-
Всім привіт. Хто користується Wealthsimple для подачі річної звітності? Є питання. Як подати там звітність по TFSA та FHSA кабінету? Чи там є якісь форми? Чи данні по них фінансови установи подають самі до CRA?
-
Tax return. Подавав звітність за 2023 рік самостійно через Wealthsimple. Це було легко, але тоді я мав тільки форму Т4. А в цьому році ще відкрив рахунки tfsa та fhsa.
-
EI sickness benefits can provide you with up to 26 weeks of financial assistance if you can't work for medical reasons. You could receive 55% of your earnings up to a maximum of $695 a week. You must get a medical certificate showing that you're unable to work for medical reasons and for approximately how long. Also, here is some info www.bluecross.ca/life/critical-illness-insurance/10-questions-to-ask-before-buying-critical-illness-insurance
-
Так і є. Але може людина самозайнята. Тоді потрібно самому платити за страховку.
-
Дякую за відповідь. Гарного вам дня.
-
EI недоступна. Але є аналоги цієї страховки в приватних страхових компаніях.
-
А як простіше через кабінет CRA чи wealth simple подавати декларацію?
-
Дякую