Українська Манітоба
-
І не лінь вам було стільки чат гортати? ) Навіть не на переході летів
-
Хто хотів - поїхав. Будинок, бізнес, труляля - відмазки для лохів. Не віддавати український паспорт - це одной жопой на усіх стільчиках
-
Добрий вечір. Тут розмову підняли про кримчан. Ну, я з Криму, і що? Українською не розмовляю, але розумію, розстріл? Що ви до кримчан докопалися? Так, ми залишилися в Криму в 2014 році. Так у нас сім'ї, робота, бізнес тощо. Та нам довелося взяти громадянство окупанта для подальшого життя у Криму. А я особисто, і моя сім'я, українські паспорти, права та інші документи не віддавали! Ми все одно живучи серед ворога, вважали та вважаємо Крим українським! Ми також переживаємо за ЗСУ, за людей, які зараз гинуть. І нас звинувачувати у зраді, тих хто залишилися жити в Криму - несправедливо тому, що ми не кинули у 2014 році свої будинки, не підібгали хвіст як деякі і не втекли від ворога, який окупував землю! Та нас там не люблять, але до війни ми сміливо, хоч і з ризиком доводили, що Крим це Україна! Так уже не треба всіх кримчан робити тварюками, що ми ось такі погані і вирішили на трьох стільцях усідітися. Вибачте, що пишу це, накипіло. Пишу за допомогою перекладача, тож вибачте за неправильний текст. Якщо комусь хочеться мені особисто пояснити, що я не правий і я гадина кримська - чекаю в готелі, в личку можу написати в якому! Усім гарного вечора!
-
Орендарі не співпрацюють?
-
Де ви такі ціни знаходите? Я в даунтауні зняв за 730 + комуналка. Апартмент після ремонту, нова техніка, ванна і т.д. Сам комплекс теж доглянутий, оновлюють все поступово, є качалка та басейн (на вулиці, тобто влітку).
-
Безкоштовно, панорамні вікна, вид на парк, автобус в 2 кроках.
-
Ціни якісь у вас страшні ,1 бедрум ,3 кладовки що всьо спакуєш туди ,великий балкон (що можна 2 лежака ставити ,стіл і гриль ) ,аутсайд басейн, озеленена зона , майданчик для дітей (1025$) ,один місяць безкоштовний ,якщо підсумувати то вийде 940$+ hydro ~50 за місяць 👍
-
Якщл це 16 поверх то це така красота та такий вид шикарный