Українська Манітоба
-
Ні, не правда про ПР. Для компанії головне, щоб людина мала право працювати на території Канади. Всі, хто приїхав років 5 чи 10 тому, також починали тут з резюме та десятка співбесід. Наприклад, я мав десь 5 співбесід перед працевлаштуванням. У компанії, де я працюю, у мене було скрініг інтерв'ю, panel interview (4 людей), тривало півтори години, співбесіда із hiring manager, також десь більше години. У моєму випадку, я навіть зарплату назвав найнижчу по вилці, тільки щоб попасти в індустрію. Через рік ЗП підняли до ринкової.
-
Ви прям заінтригували!))))
-
Тому дійсно цікаво побачити фото того паспорта))
-
Ну в Постанові чітко прописано, що з 20.12.2016 оформлення небіометричних паспортів припиняється)) Та й взагалі цікаво, як то можливо оформити небіометричний паспорт, якщо в Реєстрі цього вказати і обрати цю опцію неможливо))))
-
Дякую. Я ніколи не цікавилась специфікою біометричного паспорту) Та й в принципі нічого не віщувало "біди" , поки не з'явилось ось це повідомлення про небіометричний паспорт😅 А тут вже почала складати пазли 😂😂😂 Тому не знаю багато чого, але тепер є надія , що у малого буде все ж біометричний паспорт😊😊😊 Дякую☺️
-
З чим?)