Українська Манітоба
-
Чихи неймовірно класні) Вони відважні, хоробрі, щирі, драматичні і постійно тремтять. Найголовніше - вони смішні, їхній стендап відбиває всі витрати на їхнє утримання. Це не найміцніші в плані здоров'я собаки, треба постійно стежити за шкірою, зубами, шлунком, кишечником, підшлунковою, печінкою, суглобами та серцем. Наш ветеринар завжди казав, що природа просто не розрахувала, що в такого маленького песика наб'ється стільки органів. Але все одно, це найкраща собака евер!
-
Та то був просто жарт:) Данія на першому місці по happiness.
-
У Нацистській германії доречі такі фрази часто лунали 🤣
-
Ні, податковий кредит 15% від суми витрат на медицину, що більше 3% доходу після податків
-
Яка божественна форма черепу 😍
-
Дякую, це я знаю)
-
@AnnaKWinn соу тру
-
Навряд чи відносно чихуахуа))) А чихуахуа, до речі, були священними собаками у майя, вони називались "течічі" і мали цупкі лапки, щоб лазити по деревах)
-
Просто з цікавості. Я в чаті більш як 2,5 роки і бачила багато повідомлень про повернення податків за медицину, в тому числі від Дмитра, але жодного разу не бачила про 3%. От і стало цікаво: просто забули про це чи черговий "компетентний" працівник))
-
Не про чухуахуа, але в тему) п.с. Жарт, люблю собак і котів
-
Підкажіть будь ласка загалом які чеки треба зберігати (лише перший рік перший раз подаватиму декларацію) Бо дехто каже що зовсім всі, дехто каже, що практично ніяких крім чогось дорогого що функціонує в вашій роботі і тд
-
Інженером-електриком на консалтингову компанію. Проектує електростанції. Зважте, що ми говоримо про людину, яка тут вже 20+ років, але яка приїхала до Канади у 20-21 рік.
-
Ось ще писати люди
-
Моє повідомлення від 11 лютого
-
Дмитро, у вас 4779 сердечок 😱 це більше половини ліміту FHSA!!!
-
З приводу медперсоналу. Скажіть, будь ласка, з чим пов'язана нестача медперсоналу. Читаю в газетах, що не вистачає працівників. Але на навчання черга 1-2 роки. Конкуренція шалена. Тобто бажаючих багато. Дякую
-
Загалом зберігати варто насамперед те, що ви списуєте у своїй декларації. Тобто якщо вам держава за щось повернула кошти, вона може перевірити, а чи правильно вона їх повернула. Якщо ви нічого не списуєте, то взагалі нічого не потрібно
-
А от стосовно цього повідомлення є запитання. Якщо краще включати в декларацію того, хто менше заробляє, а за послугу оплачував інший з батьків своєю кредиткою. Це ОК?
-
Рілі? А приватний можна відкрити, ти не знаєш? 🤔
-
Все дуже просто - нестача навчальних закладів 🤷🏻♀️ Є бажаючі, але нема кому вчити…звідти і черги.
22 Jan 2023, 08:02
218779/239500
12 minutes ago