Українська Манітоба
-
І наскільки я розумію це без штрафних балів
-
Тому не пощастило
-
Я спалах бачив чітко і на картах там камера була
-
Так мене поліція не зупинила то і балів не повинно бути вроді як
-
Капець сьогодні що день такий. Також було слизько, не загальмував коли побачив жовтий і довелося проїжджати. Зустрічна хотіла повернути як раз, якось розминулися. Коли проїхав в дзеркало подивився був вже червоний. Дякувати Богові.
-
Точно,тоді просто заплатіть і не треба паритися
-
Теж саме добре що було вже пізно і трафіку не було чую що не загальмую на жовтий вирішив проскочити і тут спалах і зразу поняв що влип, але добре що грошима а не чимось іншим
-
В 2 ночі…грію віру, що Ви зараз не миєте стіни 😅
-
Вітаємо, El B! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Їздили в Вінні на УЗД бо тільки там могли зробити дитячій, а раз в 2-3 тижня ходили к дитячому ортопеду доктор Кабані, досі памʼятаю його імʼя, то він як раз приїжджав з Вінніпегу в Брендон по пʼятницям оглядати своїми маленькими пацієнтів:) Прописали нам Hip Abduction Brace, таку пластмасову штуку яка тримала ніжки в правильному положенн, вдягнули той брейс майже від народження і проходили ми в ньому 4-5 міс. Знімати можно було тільки на памперси поміняти та покупатись а так постійно в ньому. Ось так він виглядає:
-
Капець, теж саме. Хендерсон/Монро перехрестя, їду у лівому не швидко (десь 40), резина нова зимня, те що буде жовтий побачив заздалегідь - ледь метрів за 60, почав підтормажувати, і коли машина вже майже зупинилась перед світлофотом вона не зупинилась взагалі. Тобто просто на швидкості 4-5 км сунула . Добре що хоч трафіка не було :(