Українська Манітоба
-
Ця не надто
-
Хто-небудь варив це? Не буде бумкати? Бо я не впевнений у канадських банках
-
Китайська банка , не канадська
-
@efwfewfqfqw, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
А ось з тим кільцем я взагалі побоююсь. Мені ций рустер подобається, просто хочу зварити як у старі добрі часи, а не те лечо зі смаком карамелі, хоча й непогане, але не те
-
Тільки цю й використовую!)
-
А формочки для горішків порекомендуйте, якщо вже про варену згущенку говоримо )
-
Існує такий пилосос? Мені нада, буду кота тренувати
-
буде борг і вони його перенесуть в наступний рахунок. Якщо не платити вчасно то Хайдро не дасть файненсінг
-
Я варив тільки один раз в Україні. Зміст був вказаний стовідсотково молоко, але коли зварив і відкрив - там була тільки пальмова олія🤣
-
Ця смачна, і варена, і як є. А та, що з півником має присмак сторонній, як пальмуха
-
Та просто стояв автопей на картці, і в цьому місяці шось трохи перебор вийшов....а відразу не побачили той хочеться розуміти чим це грозить
-
нічого страшного. Але ж у них є опція щоб вони самі знімали скільки по рахунку - тоді не треба вгадувати скільки вони там нарахують
-
Вона коричнева?
-
Це в налаштуваннях на сайті можна знайти, так?
-
так, прямо у хайдро у вашому акаунті. В мене так і бел і роджерс і навіть лакі так знімають - щоб оно не слідкувати щоб було вчасно і точна сума
-
У них наче є й дульче де лече, та я сам варю звичайну
-
якщо тримати щоб не сильно кипіло і води накривала банку весь час то тоді 1-1,5 години і все ок. Робили так багато разів - все ок
-
3,5 години на малому вогні, й слідкувати, аби вода не википіла - не зривається, перевірено
-
Я так боюсь, що вона зірветься, колись було у фрешко, варена в склі, а зараз немає…
22 Jan 2023, 08:02
218908/238764
5 minutes ago