Українська Манітоба
-
І такий рецепт є.Напишу:)
-
А ще шукаю перевірений рецепт вафель. Два рандомні з інтернету робила, вони виходять як гумові, не хрусткі. Хочу хрусткі) якщо у когось є рецепт - буду вдячна)))
-
Я пиріжки два дні назад зробила смажені вперше в житті. Думала це важко. Виявилося, що дуже просто. Може і це зможу)))
-
Буду вдячна!)
-
Як з машини виберусь, напишу. Мамин рецепт:)
-
Вітаю!) а тісто робите за яким рецептом?
-
Який Ви!))) дякую)
-
Ну так порівняти ж результат не важко. А він різний 🤷♂️
-
Ну якщо навіть з хлопчиком 👍
-
Так. Може, різниця виникає через те, що консервована згущенка вариться під тиском, не знаю, це питання прискіпливо я не розбирав. Однак «Іриску» в Україні теж не купляв, не те все, навіть із хлопчиком.
-
Погоджуюсь абсолютно)
-
На горішки (я таке саме тісто використовую для коржів наполеона): 3-4 ложки сметани 2 яйця пачка масла (2 бруска в Канаді) - викласти з холодільника мусить бути м"яке 1 ч ложка соди, погасить оцетом борошно до густоти. Вимішуємо, робимо кульки (на мою форму вони мусять бути десь 1.4 сантиметра в діаметрі) - далі все як зазвичай. На пиріжки (таке саме тісто я використовую на вареники на пАру , на Полтавщині варені вареники ми не визнаємо бо вони "гливкі") стакан кефіру (звичайний, 220 мл) солі на кінчику ножа чайна ложка соди погасити оцетом борошно. Місити поки не перестане липнути до рук. Все дуже просто . Рецепт заварного крема писати? ))