Українська Манітоба
-
От мені як раз звичайна кава з шотом еспресо, прям too strong 😵💫 Якби вони з «іншим шотом» робили було би як раз 😁
-
Аналогічно )) і борщ та рибу можна прибрати взагалі зі списку )))) З солодкого у нас вдома лише дві речі: peanut butter для мущщіни (я хз як він це їсть, навіть мій син, який їсть солодке в принципі, відмовляється від того арахісового масла); та крупні печеньки, які по 1 шт в день даю сину в школу з ланчем. А, ще коричневий цукор маю, бо іноді всякі рецепти stir fries потребують. Кілограма цукру вистачає на пару років ))
-
З дітьми туди можно? Мої дівчата будуть в захваті, особливо менша🤩
-
От тільки сьогодні викинули пакет з шоколадом, що син на Хелоуін наколядував, це в нього як спорт, а потім ніхто не їсть
-
І головне без цукру;)
-
Дуже дуже дуже рідко Чесно
-
@AnnaKWinn В мене новий снек на заміну no sugar added beef jerky, так як в мене dry January, я ще вирішила менше солі жерти, тому замість біф джеркі, я собі зараз покупаю як weekend snack делькілька пакетів з either various shrimp, or snow crabs, і просто їм, як дуже lean protein snack, і смачно, і хелфі
-
Дівчата ви точно з планети Земля 😁 Невже навіть тортика ніколи не хочеться? 🥹
-
Я рибу та суші не часто їм, але якщо їм то конкретно. Довго шукав, щоб смачні були, але все не то було поки все ж таки не знайшов )) іноді лосося дуже хочеться. Але стейки це номер один в моєму списку. Я у "529" як спробував їх стейк, то до сих пір не можу його забути 👌 там напевно замість кухарів маги працюють 😄 Але все одно іноді організм потребує й гарячого борщика з салом, зеленою цибулею та часником 😋
-
Я 2 тижні без солоного, і мені подобається результат Більше немає ранку в китайській деревні, як прокидаюсь
-
Я теж не знаю, як люди їдять арахісову пасту. Це ж подрібнене дерево в йогурті 😏
-
Happy за ваш експірієнс 😍 до селфі кіт скоріше за все звик вже)