Українська Манітоба
-
Я рибу та суші не часто їм, але якщо їм то конкретно. Довго шукав, щоб смачні були, але все не то було поки все ж таки не знайшов )) іноді лосося дуже хочеться. Але стейки це номер один в моєму списку. Я у "529" як спробував їх стейк, то до сих пір не можу його забути 👌 там напевно замість кухарів маги працюють 😄 Але все одно іноді організм потребує й гарячого борщика з салом, зеленою цибулею та часником 😋
-
Я 2 тижні без солоного, і мені подобається результат Більше немає ранку в китайській деревні, як прокидаюсь
-
Я теж не знаю, як люди їдять арахісову пасту. Це ж подрібнене дерево в йогурті 😏
-
Happy за ваш експірієнс 😍 до селфі кіт скоріше за все звик вже)
-
Ми з чоловіком перейшли на тільки мʼясо (ну майже, іноді огірок зʼїдаю😅). Щасливі🙃 Але мені тепер навіть сильно чорний шоколад занадто солодкий🤣
-
Може та людина пластилін їла 🙄
-
От би мені так, бо мені чомусь все ок з текстурою 😁
-
Сьогодні кілька людей написали в приват, що їхні родичі прибули до Канади вчора і сьогодні і отримали ворк перміти в аеропорту. Звичайно, всі вони мали візи та основне introduction letter для дозволу на роботу. Лист-погодження вони отримали ще за дії заходів CUAET. Для прикладу, одна українка мала introduction letter, в якому ворк перміт був погоджений до січня 2026 року. Сьогодні вона отримала ворк перміт на три роки, до 2028 року. Звичайно, ж максимальний термін ворк перміту - три роки - можна отримати за умови дійсності паспорту на увесь цей час.
-
Та якщо воно здоровʼю не заважає то чого б і ні;)
-
Добре вам, а я в заложниках вже стільки років 😁
-
Ні, не брешу😉 але я ніколи не залежала від солодкого. Раніше багато їла не солодкого мучного. Лаваші, хлібчики усякі🙃 я була залежна більше від солоного, чіпси і все подібне. Слава Богу відійшла від того.
-
В них всі смаки смачненьки 😋
-
Та я не то щоб обідалась день і ніч але повністю не можу відмовитись:)
-
Я обожнюю з солоною карамеллю 👍