Українська Манітоба
-
Нажаль, IRCC не має даної інформації на їхньому веб-сайті. Багато хто був у даній ситуації, телефонували до IRCC, то відповідь була, що з open work permit працювати можна будь-де на території Канади. ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=176&top=17
-
Дякую!
-
Покі що не знаю, нову policy ще не отримували саме на цей вірус, але завжди можно зробити в звичайній walk in, nasopharyngeal swab і там вже провірять на influenza, RSV, COVID може і на hMPV. В нас зараз outbreak по RSV, багато хворіють і пацієнти і стафф.
-
Зрозуміло,дуже Вам вдячна Ще такий нюанс,якщо я напишу листа:спробую пояснити,що всі українці мають відкриті ворк перміти і можуть працювати у будь якому місці на території Канади згідно CUAET заходів Прикріплю ті посилання, вказуючи,що якщо були б обмеження, то воно було так і так.І чи можна прикріпити контактні дані IRCC,щоб вона сама змогла перевірити (HR у нашому випадку),чи не буде це дурним тоном?Також можу дописати,якщо їхню компанію це не влаштує,ми зможемо податися на новий дозвіл Це третя компанія в якій працює і перша,яка звернула на то увагу.Мали б ось подаватися на імміграцію,не хотілося б проблем Ще раз дякую за Ваші поради
-
Всім привіт! Люди підкажіть, хто займається в Канаді криптовалютою, платили ви податки за неї в минулому році?? Вказували щось в декларації?? Якщо ні, то чи не було потім ніяких проблем з WP чи PR?
-
Маленьке оголошення 🙂 Відтепер я працюю як Financial Services Representative у відділенні CIBC у Stonewall. Від сьогодні, якщо вам потрібно відкрити різного роду рахунки, кредитні картки, рахунки для дітей, подати заявку на отримання кредиту готівкою (тільки при наявності PR), відкрити TFSA, FHSA, RESP та інші інвестиційні рахунки - можете звертатися. Зустріч може бути як очно у відділенні банку у Stonewall чи дистанційно в Teams або по телефону.
-
Там уже достатньо українців і без мене. Я ось недавно сміялась, що відділення на 1 Ломбард вже треба перейменувати на Українське відділення CIBC. Там троє українців вже. А загалом у різних підрозділах банку, на різних поверхах Річардсон білдінг, вже більше 10 українців працює. Це не враховуючи відділення ☺️ Приємно що я прийшла перша, і почалося 😁 Може за деякий час я повернуся, але вже на іншу посаду 😉
-
Нічого собі, яка велика кредитка
-
Про медицину Мій син провів 3 тижні у дитячій лікарні у грудні, 3 separate admissions, surgery, 3 nights in ER Я та мій колишній чоловік працюємо на small or mid-sized companies, за мірками Штатів, в нас би не було гарного страхування, було б базове покриття, щ великим дедактибл, бо маленькі компанії не можуть своїм робітникам запропонувати гарне страхування Мені б точно прийшлось ставати банкрутом, щоб оплатити total bill від лікарні, якщо я б жила у Штатах
-
А мені ось буквально протягом минулих двох тижнів робили знов три скани - CT scan, muga scan, PET scan - все СРОЧНО (і зробили дійсно швидко), лише тому що мій лікар побачив негативний тренд в аналізі крові. Я не знаю, яка б у мене була страховка в штатах 🤷🏻♀️ Але тут це все було повністю безкоштовно.
-
Всім привіт, шукаємо саблет для кравтири, район Osborne village, на River st. Квартира 2 кімнати 1 ванна, також є sunroom, і багато вбудованих шаф для зберігання, квартира сама по собі велика. Ціна 1417, інтернет і вода включені, платити треба тільки за елетрику ( 15-30 доларів в місяць) і паркінг. Пралка на поверсі, і можна з тваринками навіть великими собаками, депозит всього 50 доларів. За деталями прошу звертатись в приватні повідомлення, заїхати потрібно з 5-15 лютого. Дякую