Українська Манітоба
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як мені треба діяти? Я не можу прилінкувати свою кредитну картку до дебетової, щоб звідти спокійно переводити гроші. Коли я намагаюся прилінкувати, він мені пише "We can't link this account right now. Please try again later(5250)". Картка активована, пін код встановив, в банкоматі все підтвердив, навіть уже розраховувався нею декілька разів.
-
До теми медицини:) Чому ніхто не згадує пенсіонерів!? Особливо вже тих хто знаходить в PCH personal care homes і потребує догляд 24/7, в штатах PCH доречі приватні, уяви не маю скільки там коштує…але в Канаді наприклад якщо в вас нема заощаджень вас будуть так само доглядати в кого вони є і платять по $2.5К на місяць. Де ваши лікі будуть повністю покривати medical health card через спеціальний coverage for PCH. Наведу приклад і це навіть не інсулін якій покривається всюди для PCH. В мене був пацієнт який отримував щотижня Actemra injection for RA(rheumatoid arthritis) вартість медицини була ~$1600 за 4 інфекції, все покривала Manitoba Health через PCH. І це тільки один малюсінький приклад, на одному пацієнті:) Взагалі не здивована що люди в штатах банкроти із-за медичних послуг 😞 Мало того що тоне а доглядати за собою а так ще і за старенькими батьками 🙏
-
Це якщо в людини взагалі нема заощаджень А якщо просто працював якимсь роботягою за хоч якісь гроші то не перекриває ж Чула що це тут також немало коштує Ну наші резиденти казали
-
Це можна зробити тільки в Онлайн банкінгу (заходите з сайту CIBC, не в моб. додаток). Заходите на My accounts, і вибираєте Link account.
-
Шоб прийняти до серця французьку мову,слухайте пісні, співайте! Ми мали 1рік жити у Франції,де крім французької нема другої мови! Ми ридали,бо це величезний стрес ! Продукти,лікарня, документи... Все був стрес ! Але взяли себе в руки та почали співати!!! Зараз стільки приємних спогадів!
-
Нормально все приймають І УЗД мої без питань внесли в мою картку, і МРТ Але може то від ситуації залежить 🤷🏼♀️
-
calgary.ctvnews.ca/alberta-premier-talks-about-tariff-free-relationship-with-the-u-s-1.7173311 Буде боляче
-
-
Ну так, а в США вас звільнили, ви потрапили в лікарню і вам виставили рахунок на 500к, ви оголосили про банкрутство, хто покриє різницю? Спойлер, платники податків або кінцевий споживач (буде закладено в ціну певних речей), в будь-якому випадку ви заплатите 🙂
-
ну як це виглядає для мене. Було дві людини, обом сказали пенсії не буде - один почав працювати та відкладав на майбутьнє, інший жив одним днем - в старості захворів, і щоб вилікувати його, гроші забрали у того, кто працював (як налог, той же property tax підвищили на його дім, або сapital gain). Сюди можно дітей, яким перший дав навчання, передав бізнес і вони платять за ліквання того, кто все життя не думав про старість, та багато інших - але для простоти залишу так
-
Якщо в вас нема заощаджень в вас буде звичайний CCP, скільки там $500 в місяц? В вас будуть забирати цю пенсію а остальне покривати держава… це при умові що ви потребуєте догляд 24/7 тобто коли ви вже не взмозі доглядати за собою самі. В PCH або long term care за вами будут повністю доглядати, годувати, лікувати, розважати… звичайно це не домашній догляд, але ви будете в комфорті і ваші діти не будуть фінансово зламані, щоб доглядати за вами і пропускати роботу…