Українська Манітоба
-
Звичайно, виписку чи результат дослідження з будь-якої країни можна перекласти і надати нинішньому лікарю
-
Напишіть в особисті.
-
Жорстоко
-
100% в мене так 2х скоротили того року, а у них дружина з дня на день народжувала 😅😅
-
Дуже дякую Вам!!!!
-
Співробітникам банку доступні виписки, ті самі що доступні вам. Банк автоматично надсилає виписки на поштову адресу. Тому або чекайте поки пришлють, або підіть в банк попросіть щоб вам роздрукували сторінку з вашими рахунками і поставили штамп (це якщо для заявки на пр потрібно) То не підвищення, то треба для подальшого розвитку ☺️ треба отримати досвід в продажах. Але дякую ☺️
-
Також до теми медицини скажу. Я ні разу не користувалася в Канаді нічим безкоштовним, тільки платним. Сильно хотілось би, щоб за ці багато тисяч, які беруть тут лікарі за напрямками, що не покриваються health card, їм були трошечки менше і не так очевидно пох на те, що буде з пацієнтом і те, що вони роблять, робилось би трошечки менше з ліхтаря. У мене немає ілюзій щодо української медицини, але там в приватному секторі ти платиш за те, що до тебе якось по-людськи ставляться, беруть певну відповідальність, тримають на контролі процес. Тут платиш чотиризначну суму і це не гарантія, що на тебе елементарно не оратимуть. Це особисто мій досвід, може я такий вєзунчик просто) це настільки дико контрастує з усією іншою Канадою, що я прям не знаю, як це пояснити.
-
Якщо можна, маю до вас питання як до досвідченої громадянки Канади Якщо «термінове» ЕКГ доводиться чекати 7 місяців, це треба міняти сімейного лікаря? Питаю не для себе, не зовсім розумію, як цей апойнтмент робився, але там лікар прям так і сказав: всьо плоха, треба перевіряти серце терміново. Чи можливо ці процеси пришвидшити якось, окрім звернення до emergency?
-
Мій фемілі доктор в Lakewood Medical, дуже завзятий, навіть занадто, постійно мене кудись записує, і дуже швидко, ось наприклад уролога за 2 тижні знайшов Мама та мій син у McPhillips Medical, теж норм, children's psychological assessment for potential ADHD знайшли за місяць, я тільки дивуючись, як люди довго чекають
-
Так, це щось не так з фемілі доктором EKG прям на місці роблять в обох клініках, де фемілі доктора, в яких я і мої рідні, ці ж апарати є при клініках