Українська Манітоба
-
через місяць вам вже assessment зробили? А можна спитати, де? Нашого сина сімейний теж всюди понаправляв, куди треба, подзвонили нам звідусіль швидко. Але, наприклад, з Children development clinic сказали чекати на той assessment 18-24 міс.! А всі інші сервіси прив'язані до їхнього діагнозу...
-
А в мене сусід поки чекав на УЗД, почався абсцес та довелося вирізати підшлункову😺 Усього 6 місяців сказали чекати, протримався декілька тижнів тільки 😔
-
Так, йому 10
-
Так, через місяць був перший візит до психіатра, всього було 3 візити, щоб зробити висновок, що діагноз ставити не будуть Auxilium Psychiatry Clinic на Scurfield, Dr Diana Sam
-
Шкода, і таке трапляється нажаль…
-
У нас за 20 років тільки приємний досвід з медициною тут. Сімейні лікарі (dr. Babick та dr. Mayba) завжди вислухають та відразу відправлять до спеціалістів якщо потрібно. В родині також було дві онкології - знову ж таки все було чудово від збірки аналізів до спеціалістів….
-
За медицину додам . Трошки цікавий тут підхід. Коли підозра на щось , та здаєте аналізи , то якщо все в порядку- ніхто не подзвонить і не скаже «не нервуйте , аналізи - добрі» подзвонять тільки якщо аналізи не добрі . Я цього не знав , і ото сидів , чекав . Нервував . Але не , не будуть дзвонити , значить все ок .
-
Чи відображаються Child benefit у кабінеті за січень? Чи тільки в мене така засада, бо не сповістила що подалася на новий wp, а старий вже закінчився.
-
Дуже weird, мені постійно дзвонять Мене більше бісить, що доктор моєї мами не просто дзвонить, а ще й аппоінтмент робить, щоб сказати, що все ок
-
Батьку моїх знайомих робили бронхоскопію, щоб підтвердити або виключити рак легенів. Результати мали бути через 3 тижні, а через тиждень їм подзвонили і сказали ТЕРМІНОВО НЕГАЙНО прийти. Це їх так викликали сказати, що все ок і можна не хвилюватись)
-
У мене такий же досвід Сказали що не будуть сповіщати, якщо все ок. А якщо не ок - тоді впродовж якогось там часу зателефонують вони… І ото ходиш такий оті тижні і нервуєш 🙄
-
Мені фемілі дзвонить з апдейтом, спочатку ресепшен, букаємо phone appointment з доктором, а потім фемілі доктор вже дзвонить
-
В мами так нещодавно було з мамограмою Другий тиждень грудня був перший аппоинтмент на мамограму, через декілька днів зателефонували і зробили аппоінтмент на повторну на 30 грудня 31 грудня дзвонить фемілі і назначає аппоінтмент з результатами на 2 січня, мама новий рік зустрічала повністю впевнена, що в неї онкологія Але ж ні, все ок, з Новим роком 😂
-
Просто ще в мене ото думки думались, а то вони не телефонують бо реально все ок, чи то просто результати кудись загубились 😅