Українська Манітоба
-
Просто ще в мене ото думки думались, а то вони не телефонують бо реально все ок, чи то просто результати кудись загубились 😅
-
Чи є отой рак, чи не має…
-
Ну в мене була біопсія (чи як ото воно) Ну очікування результату якби сильно нервує також…
-
Якщо чесно, я не знаю, як можуть не повідомляти результати аналізів безпосередньо пацієнту і чому так відбувається. Це порушення права пацієнта на інформацію про своє здоров'я і чому пацієнт має це вибивати - незрозуміло
-
Дівчата молодці, вже і команду набрали, а це працевлаштування ще для кількох Українців. www.instagram.com/stories/multicookbrandon/3544877767051329577?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWVpcHhuaXJpdzZ6dQ==
-
Навіть і не знаю, який смайлік поставити)
-
Раку не має… В голові іноді лише оце звучить 🤣
-
Буде так і у Вінніпезі, і Калгарі, і в Едмонтоні і в Келовні
-
Я от теж не завжди розумію канадську медицину... Чи то вона хороша, чи погана... В Україні виявили деяку проблему на УЗД, лікувалася, не допомагало, за два дні до вильоту в Канаду (я не казала лікарю, що скоро мене не буде в Україні і на довго) відправили на обстеження в обласний онкодиспансер, там назначили аналізи, які я вже звісно не здавала. Тут показала результат УЗД сімейному, він направив і жіночу клініку, там мене прийняла медсестра, помацала і сказала, що все добре, не звертати уваги. От тут і не знаю добрий такий підхід чи ні... Як мінімум рік від тоді вже майже прожила 😁
-
Також наші друзі мають свій бізнес по бетону. (Досвід в Канаді: понад 15 років). Частину прибутку віддають на ЗСУ. http://www.3zoob.ca
-
Та, тільки іноді ще буває, коли вже про то знаєш, то можуть так настрашити, що забудеш, як тебе звати). Я так аналіз на не дуже добру штуку здавала, сказали, що дзвонитимуть лише якщо щось не те. І тут в один день приходить повідомлення, що завтра о 8 ранку чекайте на дзвінок від лікаря. Ну і все, в мене земля з-під ніг пішла, ніч не спала, о 8 ранку дзвонить - у вас все гаразд, але в нас не вистачає такої -то інформації про вас у профілі, продиктуйте нам).
-
Хотіли до різдва, тепер ціль до Травня…. Permits/permits/ремонти… ну і локацію ніби знайшли… (це довго зайняло часу)