Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
224.9k Posts 4.7k Posters 88.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote last edited by
    Petro Kravets, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote last edited by
    Я працюю в медичній сфері і з лікарями та медсестрами працюю кожен день (cancer care) і всюди це patient oriented. Також всі медичні працівники з якими я стикався за моє перебування в Канаді, а це такий величезний список враховуючи швидкі , емердженсі, вузькі спеціалісти, операції, народження дитини, спеціалісти з відновлення, госпіталі в Вінніпезі і за межами, можу навіть включити сюди міністра охорони здоров'я з яким вечеряв і ні одна людина не показала, що в них немає емпатії, навпаки всі настільки chill що капець бо чому їм не бути чил як вони забезпечені роботою, пенсією, поїздками на відпочинок - працює і отримуй задоволення. Найбільш не приємні ситуації були тільки з receptionists які заробляють менше всіх і деколи мають синдром вахтера і то це винятки. Також деякі тяжкі роботи по догляду на які не потрібно багато вчитись там багато йдуть щоб заробити і можуть працювати тільки на відчепись але це також вийнятки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote last edited by
    Блін, прострочений то 🫢
    1 Reply Last reply
    0
  • t564196828T Offline
    t564196828T Offline
    Олексій Волошин
    wrote last edited by
    Поряд з будинком є водойма, метрів 15 в ширину. Питання: чи можу я самостійно розчистити її, щоб діти могли кататися на ковзанах?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote last edited by
    В мене необмежений дозвіл на поржати, не беріть це персоналлі 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote last edited by
    Я маю на увазі, що стандарти спілкування в цивілізованому світі мають розповсюджуватись і на лікарів теж, не тільки на пацієнтів. Контролювати ускладнення, тримати пацієнта в полі зору і надавати інформацію, що взагалі відбувається (обʼєктивну, а не кожен раз різну) - це база, тут ніякого геройства і зверх вимог немає. Але мої претензії - це слово проти слова, а скарга в формулюванні «вони кончено спілкуються», звучить смішно. Тому я скаржусь сюди, а не в асоціацію 😁 Можливо, занадто часто і емоційно (ну соррі), але я вам кажу, я себе настільки жахливо і безпомічно в комунікації з медпрацівниками не відчувала навіть коли медицина в Україні ще була «каратєльною», це ставлення просто як до шматочка мʼяса на конвеєрі. Так, це фруструє, безперечно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote last edited by
    Аж ніяк не 70%, це вже якісь вигадки незрозуміло для кого і чого. In 2022, about 27% of physicians in Canada were internationally educated. This is part of a large proportion of internationally educated health professionals (IEHPs) in Canada's health workforce. www.cma.ca/healthcare-for-real/why-are-there-doctors-canada-who-dont-practice-medicine#:~:text=According%20to%20the%20Canadian%20Institute,in%20Canada%20are%20foreign%2Dtrained.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote last edited by
    A profile of physicians in Canada Supply: In 2023, there were 97,384 physicians in Canada, representing a 1.4% increase over 2022. There were 243 physicians per 100,000 population; 7% of physicians were located in rural areas and 93% were concentrated in urban areas. Overall, the average age of physicians was 49. 54% of practising physicians in Canada were male and 46% were female; 27% were trained internationally.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote last edited by
    Будь-які медичні витрати, які здійснені за призначенням лікаря
    1 Reply Last reply
    0
  • t5867067621T Offline
    t5867067621T Offline
    Tetiana
    wrote last edited by
    Доброго вечора. А чи можна витрати на окуляри дитини / дорослого додавати в витрати при заповненні податкової декларації?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote last edited by
    Новий канадський сітком North of North на CBC GEM A young Inuk woman wants to build a new future for herself after a spontaneous and extremely public exit from her marriage. It won't be easy in a small Arctic town where everybody knows your business.
    1 Reply Last reply
    0
  • t190444820T Offline
    t190444820T Offline
    Karyna
    wrote last edited by
    @Raven_G5 онови людині будьласка)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote last edited by
    Так, звичайно, є і скарги, є і дисциплінарні рішення. Деколи досить фактів для рішення, деколи - ні через різні причини. Є і успішно виграні судові позови проти лікарів та лікарень.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote last edited by
    Я гуглила скарги на лікарів. Ну кілька лікарів виписували рецепти людям що вже в інших провінціях, то таке. А у когось навіть забрали ліцензії на якийсь час чи назавжди за більш серйозні порушення
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote last edited by
    Добрій людині, чому б й не оновити ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote last edited by
    Я вас прекрасно розумію. Дуже жаль, що у вас був негативний досвід. У мене саме з тією дантистською клінікою надзвичайно позивитвний досвід. Я більше відповідав не вам, а іншій людині, яка, незрозуміло з якою метою, розкидається в чаті відвертими фейками про 70% лікарів з-за кордону.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote last edited by
    Та при чому тут Гугл? Я даю вам посилання на офіційні джерела. Ви кажете про 70%, яких і близько немає. Коли ми в КУК починали кампанію для пришвидшення ліцензування українських медпрацівників, ми піднімали усю цю статистику. Ці дані є правдивими.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote last edited by
    Ось статистика позовів проти лікарів за 2013-2017 роки: 36.7% судових позовів завершились виплатами пацієнтам. Ліньки шукати новіші дані. Кому цікаво - шукайте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote last edited by
    Дмитро, зі всією повагою. Гугл не відображає реальну картину світу. Загуглити можна з різних точок зору. Особливо по структурі вузьких спеціалістів. Я ділюсь досвідом з оточення в якому працював. Якщо вам легше буде жити з цифрою гугла в 27% - будь ласка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote last edited by
    Не буду сперечатись - структура різна по різних провінціях і містах. Третина теж немало. Та і щоб з 2.900 щорічних місцевих випускників, як ви написали (вчаться на всіх етапах в середньому 10 років) оновити,замінити і покрити 100К загальної цифри) треба років так 30)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags