Українська Манітоба
-
Я вас прекрасно розумію. Дуже жаль, що у вас був негативний досвід. У мене саме з тією дантистською клінікою надзвичайно позивитвний досвід. Я більше відповідав не вам, а іншій людині, яка, незрозуміло з якою метою, розкидається в чаті відвертими фейками про 70% лікарів з-за кордону.
-
-
Дмитро, зі всією повагою. Гугл не відображає реальну картину світу. Загуглити можна з різних точок зору. Особливо по структурі вузьких спеціалістів. Я ділюсь досвідом з оточення в якому працював. Якщо вам легше буде жити з цифрою гугла в 27% - будь ласка.
-
Не буду сперечатись - структура різна по різних провінціях і містах. Третина теж немало. Та і щоб з 2.900 щорічних місцевих випускників, як ви написали (вчаться на всіх етапах в середньому 10 років) оновити,замінити і покрити 100К загальної цифри) треба років так 30)
-
Підтверджую цю статистику. В родині є три медпрацівники тут в Канаді. Двоє більше 15 років
-
Доброго вечора друзі, Вже всі спланували як чекати на PR довгими зимовими вечорами чи на вихідні?😉 Не нудьгуйте! Допоможемо!😁 Отже ми пропонуємо: Оренду місць для зимової рибалки у теплих наметах, на найкращих локаціях поблизу Вінніпегу. Як це працює: В анонсований вихідний день ми розбиваємо табір із декількох наметів на одній із водойм, ложимо теплу підлогу та зігріваємо пропаном, буримо лунки та забезпечуємо стільцями, чаєм, кавою та гарним настроєм. Новачкам - вудки та наживку здамо в оренду. Отже ваша справа тільки забронювати місце, приїхати, насолодитись природою та рибалкою! Всю рибу в дозволених провінцією лімітах ви заберете з собою! Також не забувайте про відповідний теплий одяг та чудовий настрій 😀! Нагадаємо також що ви особисто несете відповідальність за безпечне перебування на льоду, а також дотримання правил риболовлі провінції Бажаємо всім гарного відпочинку в гармонії з природою! Телефон для бронювання/уточнення інформації: +1 431 990 4591 Петро
-
Гугл пише що потоібна авторизація, та страховка, плюс там є табличка що тонкий лід (зразу за паркінгом)
-
Та він вже заекспайрився, ви нас тут не плутайте
-
«вставити 5 копійок» 🤌🏼
-
Survey: Nearly half in Manitoba, Saskatchewan on the financial brink. I can't meet my ends at the end of the month,” “I'm still in debt, still borrowing money from people winnipeg.ctvnews.ca/survey-nearly-half-in-manitoba-saskatchewan-on-the-financial-brink-1.7174202