Українська Манітоба
-
Виздоровлюй, і не хворій🤗
-
Дякую, я слідкую. На жаль зараз часу бракує. Обовʼязково приєднаємось ще, як тільки часу побільшає.
-
Дякую Вам, Завдяки вашим відгукам та поширенню ми поліпшуємо сервіс та місця для лову. Доречі, останній виїзд був досить собі пристойний по уловам 😉
-
Звісно. Вони ж тут заробити десь 150000 -200000 і звалити назад, бо там на такі гроші можна жити не думаючи ні про що - з прислугою, з фермою... У сина так його колега розказував, який звідтіля
-
Майба наркотиками торгував 😂
-
Добрий ранок усім . Підкажіть будь ласка, кому небудь вдалося в цьому році спіймати слот в консульство. Або поділіться інформацією. Мені відомо що треба ловити у вівторок з 16 до 17. Може хтось знає хто може допомогти в цьому випадку. Заздалегідь вдячна, гарного вам дня 😉
-
Таке. Дуже сумнівний репортаж.
-
Особливо " перші українці з'явилися в Канаді у 1812 році"
-
Дмитро, я військовий історик. Якщо нема ПІДТВЕРДЖЕНИХ фактів такої еміграції, то нема про шо балакати.
-
There was likely sporadic immigration of Ukrainians to Canada as early as 1812. But the first recorded Ukrainian immigrants to Canada were Ivan Pylypow and Wasyl Eleniak, farmers from Galicia. Encouraged by German friends who had settled in Canada, they came in September 1891 seeking a suitable area for settlement. www.thecanadianencyclopedia.ca/en/timeline/ukrainian-canadian-history#:~:text=There%20was%20likely%20sporadic%20immigration,a%20suitable%20area%20for%20settlement.
-
Доброго ранку, Слоти більше не виставляють по вівторкам з листопада місяця.Кожного дня о 00:00 за київським часом виставляють за 6+ місяців.Вчора були вже на липень.Розбирають їх страшенно швидко.Також у Вас є можливість записатись в електронному чергу.Люди пишуть,що тепер вона працює.Термін очікування від одного тижня до кількох