Українська Манітоба
-
Так. Саме по ютубу готувалася. В дома виходило 5, іноді 6. На тесті дуже перехвилювалася. Попався текст про продаж матрасів, який я не осилила. Дякую за поради
-
Багато країн та міст мають стратегію побудови соціального житла в нормальних районах. Більше того, деякі муніципалітети навіть працюють з забудовниками і викупляють кілька квартир в нормальних будинках. Такий підхід допомогає уникнути маргіналізації в окремих районах, що тільки поглибить проблему. Як буде у Вінніпезі, побачимо.
-
Десь перед новим роком викинув сміття в великий бак, а звідтіля лайка понеслась. Там хтось копирсався у смітті, добре хоч не прибив його..
-
Там ото як раз в минулому році бачив будинок побудували 2.6млн, такий звичайнісінький. Без особливих понтів. Думаю згодиться
-
Old?
-
Тоді краще його будувати те соціальне житло у Лінденвудс. Щоб уникнути маргіналізації.
-
Згоден, за тих, хто захищає. Я часто бачу той срач за безхатьків онлайн. І коли там якісь , за частую, білі жінкі, які виглядають як мешканки багатих районів , дуже сильно волають, за безхатьки теж люди, що не можна з ними «так» або «так». Завжди хтось знайдеться , та запитає- у вас великий бекярд, візьміть туди собі декілька наметів для безхатченків, та хай там живуть. І на цьому все , срач закінчується. Тому що там , ніхто не хоче таких сусідей .
-
З вами була усіма улюблена рубрика «чисто по українськи» гарного вам дня!
-
Місто вже давно має будинки квартири в різних районах міста включно з дорогими районами які використовує як соціальне житло, мій сусід минулого року так і жив. Також якась частина квартир в нових будинках віддається на соціальне житло і це якраз побачите в tuxedo. Напевно тому і в цьому плані не вказано куди їх будуть відселяти, так як це будуть різні місця щоб запобігти маргіналізації.
-
Хороша практика би була.
-
Ага :D
-
Все пропало :)