Українська Манітоба
-
Вона за останні півроку не перебувала у Польщі понад 90 днів?
-
Вона повертається з Канади в Україну. Їхала автобусом Франція-Україна На КПП попросили ворк перміт
-
Яка її мета в'їзду до Польщі?
-
Звичайно дала Там на неї щей кричати почали водії, стюардеси Тому що її ворк перміт був не біля неї, а в сумці, яка була в багажнику в них
-
Сподіваюсь, що мама не віддала ворк перміт та проїхала нормально до України
-
Нічого не мають, тому скоріше за все, або не так зрозуміли питання, або хтось там встав не з тієї ноги, це там трапляється 🤷♀
-
Це рейсовий автобус з стюардесами Тому нам було дуже дивно чому вони попросили ворк перміт Не розумію що поляки на виїзді з Польщі мають до Каданського ворк перміту??
-
#Розклад 13.01-19.01 Запрошуємо всіх охочих долучитися до наших подій! Зверніть увагу, що всі події доступні тільки по запису, оскільки орендуємо зали, і кількість місць обмежена. Тільки по запису, так як місця обмежені! Запис через приватні повідомлення до @ohwhoissheidk Вартість подій: • Волейбол: $5 за подію • Волейбол тренування: $10 за подію • Баскетбол: $5 за подію • Йога: $15 • Пілатес: $15 MON 8:30 PM Volleyball 📍795 Prince Rupert Ave THUR 8 PM Volleyball 📍690 Beverley St 8 PM Basketball 📍25 Regina Pl FRI 8 PM Volleyball Training with pro coach 📍511 Clifton St SAT 6 PM Yoga with pro coach 📍651 Stafford St SUN 6 PM Pilates with pro coach 📍651 Stafford St Чекаємо всіх, щоб провести час весело та з користю! 🤗
-
Дуже шкода, що ваша мама отримала такий досвід. Я б написала до перевізника запит, щоб вибачилися перед мамою та пояснили свій необгрунтований запит документів і спричинення стресу пасажиру.
-
Ось мама годину тому якраз була на кордоні, і таке трапилось.. напевно зміна була не в гуморі)
-
Шість годин тому виїжджала, нічого не просили. Окрім паспорту, звісно.
-
Нехай мама не хвилюється. Це все дрібниці. А з перевізником я би провела бесіду.
-
Це випадково не польські прикордонники?
-
На Ямайці мене також просили показати ворк перміт/ офіцеру потрібна була підстава на якій я мешкаю в Канаді)
-
Якщо не помиляюся, це якраз готувати))
-
Доброго вечора хтось замовляв отаку готову їжу? Пришли промокоди. Ось і думаю спитаю, бо самому готувати добре. А коли вже готове привозять то ще краще 😁 цікаво шо воно таке чи їстівне, чи дорого ....
-
Так такі колись теж були промокоди в поштовій скриньці. Але тут на сайті пишуть що не якої готовки 2 хв в мікрохвильовці і можно їсти...
-
Це як hellofresh? Якщо так, то ми замовляли часто - все свіже та смачне
-
Ні, напиcано якійсь Factor_ а Ви замовляли вже готове? Чи набір для готовки.
-
Підкажіть будь ласка , коли авторизуюсь в дії, далі нічого не відбувається. Не заходить в консульство, лише в дію. Хтось знає як це виправити? Дякую
22 Jan 2023, 08:02
219479/230856
2 minutes ago