Українська Манітоба
-
#Розклад 13.01-19.01 Запрошуємо всіх охочих долучитися до наших подій! Зверніть увагу, що всі події доступні тільки по запису, оскільки орендуємо зали, і кількість місць обмежена. Тільки по запису, так як місця обмежені! Запис через приватні повідомлення до @ohwhoissheidk Вартість подій: • Волейбол: $5 за подію • Волейбол тренування: $10 за подію • Баскетбол: $5 за подію • Йога: $15 • Пілатес: $15 MON 8:30 PM Volleyball 📍795 Prince Rupert Ave THUR 8 PM Volleyball 📍690 Beverley St 8 PM Basketball 📍25 Regina Pl FRI 8 PM Volleyball Training with pro coach 📍511 Clifton St SAT 6 PM Yoga with pro coach 📍651 Stafford St SUN 6 PM Pilates with pro coach 📍651 Stafford St Чекаємо всіх, щоб провести час весело та з користю! 🤗
-
Це випадково не польські прикордонники?
-
Це як hellofresh? Якщо так, то ми замовляли часто - все свіже та смачне
-
Підкажіть будь ласка , коли авторизуюсь в дії, далі нічого не відбувається. Не заходить в консульство, лише в дію. Хтось знає як це виправити? Дякую
-
А значить не то, соррі. Ми замовляли що потрібно самому готувати
-
Добрий вечір, у 2023 на Boxing Day купила я телевізор у Волмарті. І в серпні пропало зображення, а потім і звук. Поїхала я у Волмарт, а там мені сказали звʼязуватися з Philips, бо я не купила захист від Волмарту(та я купляла телевізор би дивитися, а не через 8 міс, щоб він зламався😀). Одним словом, до листопада тривала моя переписка і дзвінки з компанією, в листопаді вони відправили мені чек, і сьогодні я його отримала(чек йшов з Онтаріо). Питання: де і який найкраще купити телевізор? І якщо купляти в Костко, то чи треба там ще додатково купляти страхівку? І що робити з поламаним? Майстер не приходив, я незнаю чи підлягає він ремонту
-
Яб купляв або в Костко або в Амазоні.
-
В Манітобі є закон який забовязує продавця обробити гарантійну заявку для вас, але все що вони зобов'язані зробити це прийняти його і відправити до виробника. Зазвичай тут це місяці займає. Тому такі і популярні тут ці страховки бо тоді магазин зацікавлений фінансово вирішити проблему з вами.