Українська Манітоба
-
Ну ок )) +1 фобія
-
навіть якщо воно і було, то ви не були власником на той момент. Тому питання не можуть бути до Вас. Не кажучи що ви не користувались авто до
-
Ну так, і попасти на додаткові гроші, щоб ту oath зробити. Для MPI презумпції невинуватості не існує якщо твоє авто вже подали як винувате. Водія сам має доводити свою невинність
-
так звичайно, весь час оформлення документів був відкритий рахунок та страхування на авто списувалося
-
Ні, ну тут йому повезло, що його не було… а якщо він би був у країні тоді як?
-
так це не має значення. Авто було зареєстроване, страхування явно платилось до моменту переформлення. Потім зміна власника - все
-
А, ну тобто хтось навмисно зі свідками намухлював. Але і тут найшовся вихід - довести, що його не було.
-
Просто щоб вони потім мені не казали що я довго переофорлювала🙁 Бо як мінімум чекала на витяг з крематорію..
-
Це могло трапитися так: людина робила клейм по телефону. Погано проспелила номер. Або помилилась в літері/цифрі. А МПІ зі слів людини так і записали. Тепер ви йдете до них і кажете «нічо не знаю». Презумпція невинуватості. Вони мають довести, що в ДТП приймало участь саме ваше авто.
-
Наприклад, сусід поїхав в Індію на 5 місяців. Лишив авто на парковці. Приїхав, а в нього 2 клейми на аварію, де він винен. І навіть свідки є з тої сторони. Мусів брати свідків, робити oath, що його не було і він нікому авто не залишав у користування
-
вітаю, тоді велком ту МПІ і я впеввнений ви вирішите цю проблему, бо авто було як мінімум не Ввше то і питання не до Вас
-
Звичайно що ні😂 Сама в шоці Тиждень тому тільки но здала тест на вождіння успішно👍
-
Все це час і 💰
-
1. Independent Adjudicator review 2. Small Claims Court
-
У 2019 році товариш їхав з роботи, Main at Portage його підрізав індус, який був винен у аварії. Обмінялися даними, роз'їхалися. Через кілька днів товариш передзвонив до MPI, а йому кажуть, що так, ми в курсі, що ви вчинили аварію, ви винні. Той індус навіть свідків привів до MPI, сказав, що вони були в авто. Хоча він був сам. Короче, MPI порахувало 50/50 вини на обох.
-
Не переживайте , тому там і немає визначеного терміну бо ситуації бувають різні, йдіть дзвоніть в мпі і пояснюйте їм; там звичайні люди сидять і стараються зрозуміти ситуацію
-
а що це змінює? навіть якщо номер зберегли, то власник був інший ввпевнений МПІ має інформацію про власника на момент ДТП
-
А на момент так званої ДТП номер у авто був інший? Тобто коли ви переоформлювали на себе, то поміняли номер?
-
просто яким боком Татяна? наввіть якщо дтп і було, вона не була влассником авто, чому вона зараз отримує лист? якщо на момент ДТП ввласником була мама
-
ну він сам винен, скажімо так. Потрібно ж одразу поввідомити, взяти номери свідків і іхати собі далі. Або хоча б зробити пару фото-відео, місцяя поки є авто там
22 Jan 2023, 08:02
219534/232376
4 minutes ago