Українська Манітоба
-
В сівс можно вибрати будь-яку суму... Я знімав більше 400 за раз.
-
включати, коли прийдуть морози. Хтось включає, коли -10, хтось, коли -15. Що це дає? Якщо температура падає, бензин менше випаровується, і таким чином знижується можливість почати процес горіння. Дизельне паливо навіть твердне, тому в Канаді майже нема легкових пасажирських авто на дизелі. Та ж проблема є і у мастилі. По мірі того, як температура знижується, воно густіє, і рухомим частинам двигуна в таких умовах важче почати працювати. Проблеми з рідинами є і в акумулятора, в якому хімічні реакції, необхідні для виробництва електричної енергії, відбуваються повільніше. Тому, щоб морозним ранком ви взагалі змогли завестися, варто зробити кілька превентивних заходів. Звичайно, найкраще пошукати підземний гараж, де температура вища. Але якщо у вас немає такої можливості і ви змушені залишати машину на вулиці, то обов"язково підключайте автомобіль до електромережі. У канадських автомобілях є block heaters (блокові обігрівачі двигуна), які захищають і двигун, і акумулятор, не даючи їм замерзнути. Зазвичай 3-4 години "підзарядки" до вашої подорожі досить. Можна сміливо залишати авто підключеним до розетки на цілу ніч надворі. Увага! Не підключайте автомобіль у гаражі, бо це може бути дуже небезпечно!
-
#порадивканаді Winter is coming... Наближається зима. Якщо ви придбали автомобіль, подбайте, щоб у вас у авто завжди були дроти для прикурювання, якщо ваше авто раптом замерзло після кількох годин на морозі. Це стосується як нового, так і старого авто. Не зайвим буде джамп-стартер (jump starter) у авто, тоді ви завжди зможете самостійно "прикурити" вашу машину. Є різні недорогі варіанти. В пригоді може стати і розкладна компактна лопата для відкидання снігу, якщо ваше авто забуксувало. Також, якщо ви мандруєте на далекі дистанції, у малозаселені райони провінції, у вашому авто має бути тепла ковдра, необов"язково шерстяна, а стане в пригоді і ось така для надзвичайних ситуацій. Пам"ятайте, якщо ви десь посеред дороги (особливо у віддалений районах) застрягли у хурделиці, надворі мороз, не відходьте далеко від авто шукати допомоги! Всі товари на Amazon.
-
Імхо, одяг краще в Winners шукати. Ціни ну трошки вищі, але купа гарного одягу відомих брендів
-
Ну в Волмарт же ж також всякі-різні бренди є. Наприклад, на сайті Волмарту оно бачу одяг Columbia. Може і взуття нормальне там є. Читайте маркіровку до взуття. Я думаю що можна і в Волмарті шось нормальне надибати. (Але досвіду купівлі там взуття/одягу у мене особисто немає)
-
Manitoba start