Українська Манітоба
-
#порадивканаді Winter is coming... Наближається зима. Якщо ви придбали автомобіль, подбайте, щоб у вас у авто завжди були дроти для прикурювання, якщо ваше авто раптом замерзло після кількох годин на морозі. Це стосується як нового, так і старого авто. Не зайвим буде джамп-стартер (jump starter) у авто, тоді ви завжди зможете самостійно "прикурити" вашу машину. Є різні недорогі варіанти. В пригоді може стати і розкладна компактна лопата для відкидання снігу, якщо ваше авто забуксувало. Також, якщо ви мандруєте на далекі дистанції, у малозаселені райони провінції, у вашому авто має бути тепла ковдра, необов"язково шерстяна, а стане в пригоді і ось така для надзвичайних ситуацій. Пам"ятайте, якщо ви десь посеред дороги (особливо у віддалений районах) застрягли у хурделиці, надворі мороз, не відходьте далеко від авто шукати допомоги! Всі товари на Amazon.
-
Імхо, одяг краще в Winners шукати. Ціни ну трошки вищі, але купа гарного одягу відомих брендів
-
Ну в Волмарт же ж також всякі-різні бренди є. Наприклад, на сайті Волмарту оно бачу одяг Columbia. Може і взуття нормальне там є. Читайте маркіровку до взуття. Я думаю що можна і в Волмарті шось нормальне надибати. (Але досвіду купівлі там взуття/одягу у мене особисто немає)
-
Manitoba start
-
Підкажіть будь ласка чи варто купувати дитині зимове взуття у Wallmart? Чи це буде даремно витраченими грошима?
-
100%. В мене наприклад іпотека від віртуального банку - rmg mortgages, проценти нижчі ніж у банках
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, де можуть допомогти скласти резюме? До Immigration centre можна з таким питанням звернутися?