Українська Манітоба
-
На жаль, вони вчать білоруську в школі як другу мову. До речі, як і в нас, село у них говорить білоруською, а місто переважно російською. Це радянське ярмо досі працює
-
Якщо батьки спілкуються білоруською з дитиною вдома - все буде гаразд 😎
-
Їдиш? 😏
-
За умови, що знає білоруську. Якщо людина народилася в Білорусі, а в дитинстві виїхала до Ізраїлю де і прожила більшу частину життя, то я більш ніж впевнений, що білоруською там вони ніколи не користувалися
-
Це правда, ми один одного розуміємо у 99% випадків ,навідміну від кацапів. І мова в них дуже гарна
-
Хто білоруську знає, той українську розуміє без якихось складнощів
-
Маю кілька колег на роботі з Білорусі. Перший час, як я прийшов, я не знав, що вони білоруси, які жили в Ізраїлі до Канади і тому я думав, що вони українці, які говорять російською. В усіх розмовах з ними я говорив до них українською, а вони певно встидалися сказати, шо вони не українці😁 Коротше після того випадку для мене усі, хто говорить російською, автоматично білоруси або кацапи 🤷♂️
-
Ще деякі банери/реклама є на білоруській, та й все((
-
Але ж не в Білорусі іврит. Та так, здебільшого російськомовні. В моєму дитинстві в місті ще трохи були люди, які розмовляли російською з тим самим характерним акцентом, однак їдишу вже не було.
-
Може, на заході лише. Мінськ тотально російськомовний, білоруську тільки в оголошеннях в метро чутно та й по тому.
-
Моя двоюрідна сестра живе в Білорусі, тож я знаю цю кухню зсередини 👍
-
Ідіш то стара мова, в Ізраїлі всі спілкуються на івриті. І за умови величезної общини із бувшого ссср, там всюди поширена лише російська.
-
І відразу переклад на російську))
-
Вибачаюсь, де саме ви побачили глузування? В цьому чаті? Ніби всі підтримують один одного…всі переживають один за одного;) поради дають як краще, імміграційний чат допомагає багатьом. Не переживайте всі все отримують, хтось скорше хтось довше…запасаємось терпінням та чекаємо 🙏
-
Ми вже були ☺️ Саме так воно і виглядало 😁
-
Це взагалі такий бред. Це ж мої гроші. Як мінімум забрати кешем має бути варіант. Це просто жесть…
-
😵 здається я теж щось пропустив. Було дуже цікаво чи так собі?)
-
📦🚚 ГРУЗОПЕРЕВЕЗЕННЯ ТА ПОСЛУГИ ГРУЗЧИКІВ! 🛠️🪑 🔹 Шукаєте надійних перевізників? Ми тут, щоб допомогти! Пропонуємо: ✅ Грузоперевезення – швидко, безпечно та зручно! ✅ Послуги грузчиків – професійно, обережно та акуратно! ✅ Збірка/розбірка меблів – ми подбаємо про кожен гвинтик! ✅ Ремонтні роботи – якісно та вчасно! 💪 Чому обирають нас? ⭐ Досвідчена команда ⭐ Доступні ціни ⭐ Пунктуальність і відповідальність ⭐ Робота “під ключ” 🎯 Ваш комфорт – наша турбота! 🚚 Грузимо, веземо, ремонтуємо – для вас і вашого спокою! 😊