Українська Манітоба
-
Якщо на твої землі нафта то вона держави, а якщо мак то це твій!)
-
Побіг шукати як відкрити рахунок десь офшор
-
Друзі, чому всі так сильно здивовані тим, що для обслуговування у банку потрібно мати діючий статус у Канаді? Це дуже чітко пише у ваших договорах, уважно все прочитайте. Щодо боргів, то навіть із протермінованими документами ви зобов'язані обслуговувати борг. Це ваша відповідальність.
-
Дякую
-
Так я не кажу що я не забовязаний. Я про систему в цілому. І вона така у всіх країнах. Навіть якшо ти громадянин, воно таке саме, просто громадянину трошки легше це все вирішити у себе в країні, тому люди не задумуються над системною проблемою
-
а мені прийшло трохи більше 2х, ніж було вказано в листі попередньому, де було все по датам розписано... перерахували та додали... чи то просто від щедрості доброти душевної, а потім попросять повернути😅
-
документ що підтверджує вашу особу не може біти виданим навічно бо людина міняється з роками. Тому в Україні наприклад треба вклєювати фото в 25 і 45 (без нових фото внутрішній паспорт не валідний і нічого з ним зробити не можна). Тут МРІ вимагає кожні 5 років робити нове фото на права, паспорт на 10 років і діти на 5. Як ви уявляєте собі порівняння вашого обличчя в 60 років з фото у паспорті де ви у 16? Як касир, коп або прикордонник має визначити що ота 16 річна дитина на паспорті і 60 річний дядько то одна й та сама людина? Нефакт що навіть ваші родичі впізнають вас на ваших шкільних фото:)))
-
Все вірно Біометричні дані людини (куди входить і фото якраз) змінюються із часом. Так само у людини може бути операція зроблена, велика пластика обличчя до прикладу, чи якась травма…чи навіть буває прояв захворювання (типу у вигляді деякої пігментації чи взагалі якась пляма)…тому час від часу треба оновлювати свої біометричні дані. Доречі, так само і із відбитками пальців для паспорта. Є випадки, коли їх неможливо зчитати (особливо в дорослому віці), при тому що в попередньому документі все було ок і чіткий малюнок. І це ж все відображається. І я тут не про випадки, коли спеціально роблять так, аби відбитків якийсь час не було 🙃
-
Авжеж на родину:) Нєє, конечно було би добре якби на кожного, нас 4-ро +кіт, але в так ок;)
-
З кавою?;) я подумала то печеньки:)
-
Чистиш - та й до рота…кісточку виплюнуть 😅