Українська Манітоба
-
Це типу лічі?
-
Їв там вареники Норм, смачно 👀
-
У китайців є локал ім'я і є типу міжнародне ім'я
-
Називати це українською кухнею, як казати що локшина за 25 центів з волмарту то японський рамен😔
-
Ну вареники просто неякі, як з атб за 10грн мішок були раніше. А от голубці памʼятаю то була біологічна зброя, я таке навіть свиням би не дав🤢
-
Був в Києві в Пузатій Сподобалось
-
Бачу тут багато згадують пузату хату… то що за чудо ресторан? Сорі не була, багато напевно втратила? ;) По типу буфета?
-
Да щось типу пузатої хати хочаб, вже булоб щастя 🙂
-
В планах є і укр ресторан
-
тому що війна
-
Щось типо столової тільки інтерʼєр краще🙂 Дешево, за свою ціну смачно😺 Але як повезе з закладом, у туристичних містах по Києву загалом було не дуже, але були заклади які прям дуже гарні. Залежить від власника франшизи напевно
-
В Україні можно користуватися картками з прострочені паспортом
-
Я приїхала в 2022, по балам 860, пройшла легко, але очікування затягнулись на роки....тому.....
-
Пузата Хата то топ!!!
-
А чого канадці не будуть ходити?
-
У вас є привід відвідати Україну, завітати до заправок wog okko за смачною кавою і хот догамт, відвідати пузату хату та багато інших закладів
-
Всі ресторани мокнуть на фоні ПХ🥰
-
канадці не будуть ходити, індуси та філіпінці по своїх ходять, а наші зайдуть скажуть що все погано і не так як дома і теж не будуть ходити. ото і весь бізнес
-
Kozak Food
-
Замкніть в ресторані в ikea їжу на українську, збільшіть асортименти рази у 4-5, та щоб було по чистіше, буде +- пузата хата😺
22 Jan 2023, 08:02
219908/229525
about 2 hours ago