Українська Манітоба
-
Булочкі якись цікаві, таке враження що в них нема розрізу, виглядає так що сосіські просто вставляють в отвір:)
-
Ось тому надіємось що в дівчат з Multicook в Брендоні все получиться :)
-
І шо по чом? Скільки коштують?
-
В сенсі Чого я тоді не з пр 🌚
-
Ну чого. Принаймі у Київі дуже багато - наприклад, "Na-Decu-Do-Gazdy", дуже гарна автентична українська кухня. Дуже популярний у київских податківців заклад був.
-
Українське Полісся воно завжди було дивне (комуністів як мені діди розказували там до 68 року періодично стріляли з лісів, ми коли стару у Прибірську хату переносили то під ганком знайшли прикопану станіну з 45 мм гармати часів 2 св. Дідо який там жив вже помер, а онучка не знала де інша частина прикопана) але мова про інше- ми від кордону з кацапими у 2021 році шли човнами по річці Снов , довелося питати у місцевих - як дістатися до річки і де краще спуститися. Більш чудернацької суміші україно/білоруської мови я в житті не чув :) Вона мені нагадала староруську, якою розмовляли у Великому Князівстві Литовському. О, до речи, знайшов коротеньке відео як ця подорож відбулася www.youtube.com/watch?v=LIBiGxpLVz4
-
мені здається, що один із найрозкрученіших та на слуху саме у молоді - то це "100 років тому вперед" прикольний заклад, проте не на кожен смак...досить цікаві є страви, як давнішні, просто у сучасній обробці так би мовити
-
Так, причому канадці без жодної краплини української крові. Колега на роботі пригощав мене борщем, як для канадця зробив непогано :)