Українська Манітоба
-
Ну чого. Принаймі у Київі дуже багато - наприклад, "Na-Decu-Do-Gazdy", дуже гарна автентична українська кухня. Дуже популярний у київских податківців заклад був.
-
Українське Полісся воно завжди було дивне (комуністів як мені діди розказували там до 68 року періодично стріляли з лісів, ми коли стару у Прибірську хату переносили то під ганком знайшли прикопану станіну з 45 мм гармати часів 2 св. Дідо який там жив вже помер, а онучка не знала де інша частина прикопана) але мова про інше- ми від кордону з кацапими у 2021 році шли човнами по річці Снов , довелося питати у місцевих - як дістатися до річки і де краще спуститися. Більш чудернацької суміші україно/білоруської мови я в житті не чув :) Вона мені нагадала староруську, якою розмовляли у Великому Князівстві Литовському. О, до речи, знайшов коротеньке відео як ця подорож відбулася www.youtube.com/watch?v=LIBiGxpLVz4
-
мені здається, що один із найрозкрученіших та на слуху саме у молоді - то це "100 років тому вперед" прикольний заклад, проте не на кожен смак...досить цікаві є страви, як давнішні, просто у сучасній обробці так би мовити
-
Так, причому канадці без жодної краплини української крові. Колега на роботі пригощав мене борщем, як для канадця зробив непогано :)
-
я знаю купу канадців, які вдома готують борщ! :) і кілька з них навіть ніколи не задумувались про heritage цієї страви. Кожен тут їсть час від часу вареники, багато хто знає і голубці. Мені здається, ми ідеальна провінція для Пузатої Хати (будь ласка прочитайте хто-небудь з грошима, відкрийте Пузату Вінніпежську Хату 🥹)
-
не тільки, чого ви так :)
-
Шукаєте місце, де можна насолодитися смачною їжею? Ми готові вас здивувати! 🥢 У нас є класичні суші, запечені роли, темпура, діп-фра роли, а також боули і поке для любителів нових смаків! 🌶 Не забувайте про наші смачні сети, які ідеально підходять для будь-якої події: від романтичного побачення до весілля! 🎉 Передзамовлення завжди вітаються! Ви можете замовити через наш сайт, по телефону або скористатися доставкою через Uber, DoorDash чи Skip. 📍 Наше місце: 238 Portage Ave. 📞 Телефон: 204-295-6304 Не чекайте, смакуйте прямо зараз! 🍣😊
-
Так, там я була 🤗
-
ну а типу куди вони ходять? там інших місць нема) ідеально це хот доги на площі Портейдж-Мейн
-
вони свій бізнес позіціонують як "європейська кухня" тому таке.
-
Я б ходила так, як Саша пише, ми б з нею разом ходили, але я б якраз хотіла, щоб ви були в центрі. Але думаю, що від розташування Пузатої Хати в центрі ви матимете більше збитків, ніж мої $60))