Українська Манітоба
-
Шукаєте місце, де можна насолодитися смачною їжею? Ми готові вас здивувати! 🥢 У нас є класичні суші, запечені роли, темпура, діп-фра роли, а також боули і поке для любителів нових смаків! 🌶 Не забувайте про наші смачні сети, які ідеально підходять для будь-якої події: від романтичного побачення до весілля! 🎉 Передзамовлення завжди вітаються! Ви можете замовити через наш сайт, по телефону або скористатися доставкою через Uber, DoorDash чи Skip. 📍 Наше місце: 238 Portage Ave. 📞 Телефон: 204-295-6304 Не чекайте, смакуйте прямо зараз! 🍣😊
-
Так, там я була 🤗
-
ну а типу куди вони ходять? там інших місць нема) ідеально це хот доги на площі Портейдж-Мейн
-
вони свій бізнес позіціонують як "європейська кухня" тому таке.
-
Я б ходила так, як Саша пише, ми б з нею разом ходили, але я б якраз хотіла, щоб ви були в центрі. Але думаю, що від розташування Пузатої Хати в центрі ви матимете більше збитків, ніж мої $60))
-
Власники добромаркета відкривають укр ресторан біля IKea
-
ну от все що нижче центра - викреслює Кілдонан, а все що ближче до Кілдонан - навпаки. Тут однією локацією не обійтись
-
Обіцяю вам ходити 4 рази на місяць із чеком біля 60 долярів і привести купу ще людей :D я так канадців, які ніколи не пробували хінкалі, підсадила на Сапераві - вони там нині бувають частіше мене 😁 упд: де - не знаю, тут не підкажу, але «біля поло парку» мені звучить добре :)
-
центр можете викреслити. Будь яка інша локація Гарден Сіті, Кілдонан плейс, Оутлет мол - тільки не центра
-
Оля, напишіть також, що у вас є сало під замовлення, виявляється, воно всім треба :)
-
ото в мене вже замилилось око) дякую! виправляю
-
от наприклад якщо відкрити, в центрі міста (чи де краще?). Як часто ви готові ходити до пузатої хати? який середній чек готові витрачати? я зараз все вам порахую)
-
Давайте