Українська Манітоба
-
Та ні, ходять. Я працюю прям напроти RBC - Paris building. У нас десь відсотків 30 виходять на ланч. Але здебільшого City Place або до Олі на суші заходимо ) До речі в City Place дуже багато людей завжди на ланч.
-
Але інколи підтримати бізнес ?) 😎
-
Це проблема українців, які готують. Бо свій борщ/вареники/періжки/салати завжди смачніші.
-
Ось будете у нас постійними (preferred) клієнтами 💪
-
Не вистачить, погоджуюсь, потрібно буде позичку в банку
-
Аналогічно. Вареники на Фолклорамі їла, але ж мої домашні смачніші 😂 В українську кафешку навряд би ходила.
-
Якщо нас всіх не покладе hMPV, то виберуться, звичайно 😏
-
Як би я заробляв дуже багато теж з їжою не возився би Це точно Можна навіть хелсі готове знайти
-
Боже,скільки там риби😱 Він ще працює?
-
Bento?
-
та я не дуже розуміюсь в гастрономміі, щоб займатись цим. Я більшеее по будівництву, маркетингу, рекламі, веб розробкі...це більше по мені
-
Ну ви можете бути angel investor за якийсь процент корпорації отримаєте. Ми скоріше шукали партнерів- зараз вже набрали
-
Лише приватні інвестори під 30% але захочуть гарантії
-
дитячий садочок відкрийте. ото точно окупиться. і відвідувати будуть не тільки українці
-
Дуже risky business :)
-
та хто дассть позику без пр?
-
Ресторани мають 6-7% прибутку на початках (if lucky)
-
ну моїх грошеняток - малувато для такого, та і всеодно розуміння потрібно ж, хоч якесь)
-
Вам не потрібно нічим займатись- це як інвестиції
-
Останні два тижні перед тим як пішла працювати у Стоунвол, я ходила купувати суші в нього кожен день. Так і сказала - ти робиш найкраще що я їла. Буду скучати 😁 Так він працює. Шеукайте там де 529 бургери роблять. Не зверху там де русторанчик, а вниз по ескалатору. Найкраще йти в 11:30. Бо в 12:30 все розбирають вже Так, там риби дуже багато, і свіжа , сира, смачна. Такі товстезні куски. Ммммм
22 Jan 2023, 08:02
220078/230973
about 4 hours ago