Українська Манітоба
-
Точної дати немає. Пишуть що скоро
-
Карина, Ваш десерт чекає на вас:) напишіть мені як будете замовляти, з радістю пригостимо Вас солоденьким
-
🤗 Зустрічайте новий магазин українських товарів "KoloShop" у місті Вінніпег! 💫 Назва магазину "Kolo" уособлює коло українських талановитих майстрів, які вимушено покинули Україну, тікаючи від війни та нині проживають у Канаді. В магазині "KoloShop" Ви знайдете: ✨️дизайнерські футболки, світшоти, худді, куртки, сумки та аксесуари з українською символікою; ✨️ вишиті сорочки та картини; ✨️ іграшки, ляльки мотанки та вироби для декору інтер'єру; ✨️ прикраси з бісеру, гердани, силянки та намиста з натурального каміння; ✨️ натуральні товари для догляду за шкірою на основі бджолиного воску та ефірних олій; ✨️ мило з натуральними оліями та соком алое вера; ✨️ магніти,брелки та інше 💛💙 Чекаємо Вас за адресою: 680 Watt St, Winnipeg (House of Local) 🕙 Вівторок-субота 10:00-18:00 🕙 Неділя 10:00-17:00 Купуй онлайн www.koloshop.ca Номер телефону: +1 (431) 278 3925 [email protected]
-
По парковці біля Суші Поінт, і якщо ви приймаєте факт, що в центрі вони платні. Біля нас дуже гарний варіант Platinum Parkade, закритий паркінг під шлагбаум і з закритими дверима. Можна залишати авто під події що в центрі. Година коштує 4 кад. Але там шикарний верхній рівень паркінгу з видом на даунтаун, дуже красиво. Ну і до нас можна зайти не виходячи на вулицю, через будівлю.
-
Доброго вечора всім! Є питання, треба перекрасити капот на автомобілі, але не знаю де, чи є в когось рекомендації, знайомі які цим займаються? Чи хтось може порекомендувати шопи якісь? Дякую Велике!
-
А zmmk tfsa можна онлайн оформити?
-
То дивлюся все стало
-
Займаємося чергу😊
-
CBC.ca: Main Street closed as Winnipeg firefighters battle blaze at Sutherland Hotel www.cbc.ca/news/canada/manitoba/sutherland-hotel-fire-main-street-1.7432237
-
Я на днях дивилась випуск на ютубі від Євгена Синельника про пекарню Chanta Mount, теж розбили той заводик, але відновили, і була вражена їхньою продукцією: круасани 🥐, хліби різні, випічка, очами іла все 🤩 youtu.be/6WWJ0iADgYs?si=ZGuDPSI69-IIH1nZ
-
Були ресторани. Багато закрилось. Відкрити ресторан це потрібно через пекло пройти