Українська Манітоба
-
Не знаю як було у 2019, але ми постійно ходимо кудись на ланч.В City Place все битком, на фудкорті багато людей. Також в Locale постійно, Earls забитий, особливо влітку, True North square теж. Взагалі якщо через Skywalk пройтись о 12 то людей дуже багато. О 13:30 вже майже нікого немає 😄 Але так, є й ті хто ланч з собою бере, напевно якщо є нормальна lunch room, холодильники та мікрохвильова піч))
-
Business idea
-
Стосовно задумки створити тут пузату хату, то, на мій погляд, це, нажаль, нікому не потрібно. Авжеж будуть клієнти, але вряд чи буде ажіотаж. З моїх спостережень насамперед заклад повинен відповідати вимогам споживача, а це велика барна стійка, багато телевізорів, на яких обов'язково будуть транслюватися усі спортивні події, пиво, Багато пива! бургери, стейки, chicken wings ітд. Якщо є patio, то це жирний плюс(місцеві просто обожнюють) Все це секрет успіху 😄
-
Ви праві, від локації багато залежить так само як й від часу. ( наприклад, та ж сама Boston Pizza на City Place в обід прям забита). Але є заклади, наприклад, Locale де дуже багато людей серед тижня (в порівнянні з іншими), в п'ятницю та вихідні битком, а коли хокей то взагалі не проштовхнутися). Хоча це в самому центрі!
-
Макдональдс, Бургер Кінг це зовсім інше ... то взагалі їжею складно назвати. Тому й людей там мало. Гамбургер гамбургеру рознь 🙂 Знову ж таки, щоб далеко не ходити. Візьміть, наприклад, бургер в Макдональдс, потім в Nuburger, а після цього у тому ж Locale, або home made на грилі.
-
Я можу помилятися, але не думаю, що там бургери будуть краще. Я студентом працював у макдональдсі і до бургерів там нема ніяких в мене питань по якості. Там може бути шкідливо те, що готуючи у фритюрі, бо той фритюр міняли повністю раз на тиждень и він був зовсім темний
-
Так, це дуже смачний ресторан. Ходимо два рази на рік. Один з найкращих у Вінніпезі- відносно не дорогий
-
Дружина сьогодні їхала на ланч з колегами по роботі сюди. В низ раз на рік заведено після Різдва. Але каже, що після 12 там було вже купа людей. Хоча заклад далеко від центру. Але в основному канадці самі, середній плюс старший вік. maps.app.goo.gl/mGNg1VJqAWB22kPA6
-
Вінніпег перенасичений також ресторанами. Тут один з найвищих коефіцієнтів закладів харчування на людину. І як і в інших містах, у деякі потрібно за тижні наперед резервацію, а деякі мають місця постійно. В цій групі багато пишуть про нестачу ресторанів, хоча в дійсності мало хто відвідував навіть малу частку з них.