Українська Манітоба
-
@ashleycoe, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
В Україні в моїй попередній компанії були безкоштовні обіди , які щодня привозив кейтерінг в офіс, а також свій кофі-бар з баристою в офісі. І скажу, що доя багатьох це був дуже класний бенефіт, така собі додаткова emotional salary 😁
-
А що не так з 54?
-
Із самою цифрою - нічого
-
Я була у відрядженні в Італії кілька місяців, то там весь офіс разом з заводом все виключав о 1 год і йшов разом на обід. Обід був у "столовій" , працівники платили щось 3 євро, решта від компанії. І так там стандартно.
-
У нас був плейстейшн, тенісний стіл і купа всякого стафа, користуватися було можна у будь який час а не тільки в обідню перерву. Якої в принципі не було- вгагалі. Ще був куточок з пкфіками і пуфами, де можна було поспати:)
-
Дмитру з Лондона, ON не видно 😁
-
Досі горить? Ще ж вчора вечором горіло
-
Обіди в офісі, ще й з вибором страв, це реально круто. Але то було актуально для минулого життя. Зараз для мене, наприклад, пріоритет в пошуку роботи був би у гнучкості - тобто без зганяння людей в офіси. Тому коли бачу оті написи ʼon site’, а ще й в Даунтауні, то жодні обіди, навіть з креветками, тут би не зіграли для мене ролі). То , звісно, про ті ролі, які в принципі передбачають можливість ремоуту.
-
Все ок. Ми ще фори багатьом молодим дамо:)
-
Українське ІТ було дуже балуване 🙊
-
Можна при купівлі нового здати
-
@erlighter скільки тобі сьогодні років?🌚
-
В нас ще були черепахи, nursery room, і мітинг-руми в стилі голландських будиночків і йога в офісі. Ну то таке, були часи))))))
-
Я взяв собі з форкс оті
-
Ходунки кудись підвезти треба? 🤣
-
Сьогодні на роботу, так що ще гірше 😂
-
Це правда. Тому багатьом так важко падати з тої бульбашки, бо то було 2 реальності, причому реальність IT не мала нічого спільного зі справжнім життям
-
Магазини або 4r depot по Вінніпегу декілька є
-
Немає вже ні вогню, ні готелю 😥
22 Jan 2023, 08:02
220325/230296
about an hour ago