Українська Манітоба
-
Я взяв собі з форкс оті
-
Ходунки кудись підвезти треба? 🤣
-
Сьогодні на роботу, так що ще гірше 😂
-
Це правда. Тому багатьом так важко падати з тої бульбашки, бо то було 2 реальності, причому реальність IT не мала нічого спільного зі справжнім життям
-
Магазини або 4r depot по Вінніпегу декілька є
-
Немає вже ні вогню, ні готелю 😥
-
Добре. Ввечері хочаб напишіть, чи живі ще. А то так завтра вже 94 буде 🙈
-
о був там, два рази норм, на третій після неї живіт покрутило🗿 тому ризик
-
Так це, буквально все піде ж через жопу, TSMC буквально єдине місце в світі зараз, яке виробляє чіпи, що нам так потрібні буквально для всього. Машини, кавоварки, камери, телефони - асталавіста Війна в Україні різко змінить курс, якщо накриються поставки чіпів, війна дронів на цьому все Дуже страшно про це думати, насправді, взагалі мені не цікаво, що і як піде, якщо це станеться, хай краще не стається :D
-
Якщо завжди мріяли працювати у шахтах ліфтів, то це ваш шанс на новий кар'єрний крок!
-
ну так і іх не мало.
-
Там ще багато.
-
ну так скоро весь меін вигорить, місцеві бомжі стараються...
-
та якщо б. Іх побудують в місті. Бо тут вся інфрассткура готова для них
-
Може це робиться спеціально. Все вигорить і їм побудують шелтери десь за містом 🙈
-
4r depot
-
Я теж такої думки, що тут є якийсь задум. А коли звільнеться банато землі в центрі, її забудують сучасними будівлями.
-
@olgaaaHR11, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Добрий день! Підкажіть будьласка гарний дитсадок ліцензований субсидійований для дитини 2.5 рочків
-
Ви якщо новий купляєте, то зазвичай магазин додає $20 до ціни, які повертають, якщо старий туди ж здасте на утилізацію. Я так робив у Princess Auto, Canadian Tire.
22 Jan 2023, 08:02
220339/231110
about an hour ago