Українська Манітоба
-
Це правда. Тому багатьом так важко падати з тої бульбашки, бо то було 2 реальності, причому реальність IT не мала нічого спільного зі справжнім життям
-
Магазини або 4r depot по Вінніпегу декілька є
-
Немає вже ні вогню, ні готелю 😥
-
Добре. Ввечері хочаб напишіть, чи живі ще. А то так завтра вже 94 буде 🙈
-
о був там, два рази норм, на третій після неї живіт покрутило🗿 тому ризик
-
Так це, буквально все піде ж через жопу, TSMC буквально єдине місце в світі зараз, яке виробляє чіпи, що нам так потрібні буквально для всього. Машини, кавоварки, камери, телефони - асталавіста Війна в Україні різко змінить курс, якщо накриються поставки чіпів, війна дронів на цьому все Дуже страшно про це думати, насправді, взагалі мені не цікаво, що і як піде, якщо це станеться, хай краще не стається :D
-
Якщо завжди мріяли працювати у шахтах ліфтів, то це ваш шанс на новий кар'єрний крок!
-
ну так і іх не мало.
-
Там ще багато.
-
ну так скоро весь меін вигорить, місцеві бомжі стараються...
-
та якщо б. Іх побудують в місті. Бо тут вся інфрассткура готова для них
-
Може це робиться спеціально. Все вигорить і їм побудують шелтери десь за містом 🙈
-
4r depot
-
Я теж такої думки, що тут є якийсь задум. А коли звільнеться банато землі в центрі, її забудують сучасними будівлями.
-
@olgaaaHR11, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Добрий день! Підкажіть будьласка гарний дитсадок ліцензований субсидійований для дитини 2.5 рочків
-
Ви якщо новий купляєте, то зазвичай магазин додає $20 до ціни, які повертають, якщо старий туди ж здасте на утилізацію. Я так робив у Princess Auto, Canadian Tire.
-
Ще тут глянути можна, що ближче: locations.call2recycle.ca/mb/winnipeg/
-
TSMC будує новий завод в США і вони далеко не єдиний виробник напівпровідників: www.investopedia.com/articles/markets/012216/worlds-top-10-semiconductor-companies-tsmintc.asp
-
Так, я читав про це, вони ще мають трохи часу до 2027, поки нефритовий стержень накопичить ресурси. Зрештою, можуть «позичити» фахівців, які заводи Intel будували, це питання національної безпеки для США
22 Jan 2023, 08:02
220342/230097
35 minutes ago