Українська Манітоба
-
Не дають готівку. Кажуть у вас якийсь не такий аккаунт ні в CIBC ні в RBS
-
Нажаль ми так робимо і гроші відображаються але ні зняти їх ні ними розрахуватися ми не можемо
-
як тільки ви отримали чек на зарплату, ви можете депонувати той чек через мобільний додаток на телефоні і всі гроші вам будуть доступні. Також, ви можете піти в банк фізично і депонувати чек. Гроші також будуть відразу всі доступні
-
якщо так, тоді зарплата не 1-го, а 5-го. Ніколи не чув такого, щоб виплачена зарплата була чомусь недоступна 4 дні. Це незаконно.
-
чому 5 числа? на чеку написано 5 число?
-
Чек дає роботодавець а чек зараховується 5 числа
-
Перший раз чую про «зарплата 1 числа, але зняти гроші можна 5» Але я і про безкоштовні телефонні дзвінки в Україну через Fido не чула, так шо хто зна 😂
-
Дякую. Походу краще підключати оплату через кредитку, менше проблем.
-
Найкращий вихід, щоб не думати про це кожного місяця
-
Або дайте лендлорду войд чек, і він базуючись на даних войд чеку налаштує вам автоматичне списання з рахунку, без чеків і іншого головняка
-
незрозуміло. якщо зарплата 1 числа, то гроші мають бути у вас на рахунку також 1 числа.
-
Получається зп чоловіку 1 числа але зняти ті гроші можна з 5, а оплата за квартиру до 4 тому і нам сказали що можна чек виписати але чи треба чекову книжку чи в банку відразу взяти чек на оренду
-
ну якщо у вас зараз нема чекової книжки, вам треба її замовити і вона прийде вам за 1-2 тижні.
-
Так чекової книжки нема але в офісі сказали що чеки приймають
-
якщо ви оплатили з банку, то все окей. Інформація оновиться через деякий час.
-
Підскажіть будь ласка, як саме оплатити через кабінет? Я також додатково оплатив зі свого банку, але це було вчора, оплата звісно не пройшла. Перевірити номери також неможливо, воно їх не відображує.
-
Може. Я прочитала «гроші є, але вони не для користування» і зависла
-
я так розумію, що немає чекової книжки для того, щоб виписати чек. Плюс не всі лендлорди хочуть розрахунок простим чеком, бо є ризик, що грошей на рахунку не буде.
-
«дати чек» - це і є заплатити грошима з вашого рахунку. Це не відстрочка платежу.
-
О дякую
22 Jan 2023, 08:02
22039/239308
3 minutes ago