Українська Манітоба
-
andrew penner
-
Підкажіть будь ласка, якщо виготовити паспорт в Торонто то щоб його забрати знову потрібно слот ловити?
-
@Nephology_Envelop, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Добрий день , всім привіт! Підскажить будь ласка є кто працює в місті Брендон в автомайстерні ? Дякую.
-
Дякую
-
Victoria хоче кікнути @dlzfDY з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Підкажіть будь ласка можливо хтось стикався з таким? Отримала новий ворк перміт, на новий паспорт(візи в паспорті ще немає). Чи потрібно змінювати Сін намбер та хелс карту?
-
Чи бачив хтось дедлайн подачі на пластикову хелс карту? Чи нема такого? Навесні хочу переїжджати і думаю вже тоді робити пластикову карту.
-
Немає дедлайнів і замінювати її не обовʼязково. Можете надалі використовувати свою картку, а коли поміняєте адресу, тоді вам вже замінять на пластик.
-
Я думаю немає дедлайну 🤔
-
@o_borysenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
А як онлайн повідомити щоб продовжили SIN у зв'язку з новим work permit?
-
Дякую. Знаю, що ставлять, от зараз всі подадуться, почекають своєї черги, отримають за кілька місяців, а тоді я подамся 😁
-
Так Все працює І вони швидко роблять А, хоча зараз може і ні....
-
А доки вони будуть обробляти мою заявку по хелс карті, стара хелс карта робоча?
-
Обов'язково. Подайте онлайн на SIN, вони в базі продовжать термін його дії і подайте на хелс карту, вони також продовжать її термін дії, але пришлють ще й нову.
-
Не має Я так побачив що в чергу ставлять От прийшов імейл що поставили
-
Дякую. Це бачила, але still valid...
-
Там на сайті є Спробуйте так і загуглити: оформити sin, там однаково що замінити, що оформити новий, як я пам'ятаю.
22 Jan 2023, 08:02
220412/231274
about an hour ago