Українська Манітоба
-
цікаво)) як швидко прийде?
-
Немає куди спішити, усі отримають хто захоче
-
Ще є baba kays на Мейні, там написано Ukrainian cafe, але воно заісно в канадському стилі, є веганські голубці😅, смачні доречі, вареники та деруни, власник етнічний українець молодий хлопець
-
@Kaliptet, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Хто знає коли хуртовина сьогодні почнеться ?
-
Пишуть що десь в 8, а там хто зна
-
Alert вже, з 15 до 7 ранку завтра Але по звичному прогнозу нічого не бачу
-
Продаж авто бізнесу - Вінніпег -Більше 4-х років праці -Включає станції механічної та автоматичної мийки - Володіння 50+ авто Всі деталі: 📞204-291-6395 Дмитро
-
Всім привіт! Декілька разів вже приходить лист пройти опитування Canadian Housing Survey. Це треба робити?
-
О, дякую.
-
Canadian tire
-
Чи бачив хтось вже десь в продажі ґрунт для домашніх рослин? Бажано в маленьких пачках.
-
Я бачила в Доларама
-
Вітаю! Розкажіть про ваш досвід спілкування з сімейним лікарем. Мій, наприклад, приймає настільки швидко, що здається йому аби зробити.. якщо сама не задам йому додаткових питань, то навіть не розкаже лишнього.. чи так всі працюють, чи може треба змінювати лікаря?
-
Амазон ? Зараз дешево . Як почнеться сезон пересадок , ціни піднімуться в три рази . Міракл го - тут самий розповсюджений бренд, вони типу дешеві і нічо так . Вони є у хоум депо, у роні та у волмарті
-
Є різні, люди розказують, але мій також нічого сам не розказує, а хіба повинен? Не дзвонять і не нагадують, що я в них вже рік не була. Міняти не планую.
-
В нашій ще нема, тільки грабельки і горшки, далі ще пусті полички. Вже тиждень.
-
В Доларамі повно
-
В Україні лікарі (не платні) нагадують що вже рік не були?
-
О, дякую. Мошкари не хочу! Пішла на Амазон)
22 Jan 2023, 08:02
220438/230104
2 minutes ago