Українська Манітоба
-
Screenshot (Jan 16, 2025 7:46:06 p.m.)
-
Подзвонiть сюди завтра зранку
-
Зараз мене захейтять мабуть, але кращє з собою шось отаке мати і якщо вас серйозно атакує велика собака чи койот чи місцевий наркоман - використовувати. a.co/d/6XXtN0p
-
Screenshot (Jan 16, 2025 7:45:14 p.m.)
-
Ну з місцевими законами можна ще гірше зробити. Я просто не ризикнув
-
Цікаво, вони ж рахунок потім в манітоба хелс виставляють, і якшо карта канцелед, то вже будуть рахунок людині напряму направляти 🤔
-
Кхм, вбивати дійсно не треба. Але мати засоб самозахисту варто
-
Лол, це ваше життя. Хіба вам не байдуже, що інші скажуть?
-
Потім ще скажуть, що я "собачий расист" чи ще яку-небуть хєрню приліплять за те вбив бідну собачку. Ще уявляю той ультразвук який би господарка видала, як би я почав бідну собчку чіпати, яка тільки гралася
-
Тут? Я би тут не ризикував 🌚
-
А чого ви не захищалися? Я колись брата з садочку забирав і на нас напала вівчарка, я її випадково «приспав», скоріш за все назавжди
-
В загалі я цю породу дуже хотів собі 🌚
-
Може просто бути без породи та схожа 🤷 Це ж песики 😁
-
Головне, щоб хазяйка робила вакцини собацi, кожен рiк Я Вам скинула клiнiку, там написано, що мають вакцину вiд сказу, позвонiть, так не бесплатно, але - Ваше життя безцiнне.
-
Ось дуже схожа. Написано бордер-коллі
-
у мене вже є товстий, невихований кіт +3-5 кг нової невихованості нічого не змінять
-
скільки геморою ви хочете взяти на себе)
-
В мене була такса Бонні
-
я хотіла б таксу, назвала б її Морковкою. чи той тер'єр. когось маленького, щоб можна було перевозити спокійно в літаку.
-
з котом легше ранок - на ввулицю, грамчики не хоче, дай мені смачноі консервки за 5 баксів на разок потім пограйся, або буду гавкати весь час, а тут оп і обід - знову на вулку. Знову іссти, мити лапки, а шампунь аби який не підходить, бо починае гризти лапки, купуєш Чі за овер грошей для собаки) одягу більше ніж в меене вечір - знову по колу, пів ночі забігає поцьоматись, а ти не спиш, а як тільки очі відкриваєш, він вже тут як тут))) то як мале дитяя) поки кіт відпочиває
22 Jan 2023, 08:02
220551/230307
about an hour ago