Українська Манітоба
-
Я брав багато разів . Вирішив що дешевше і приємніше брати саме те, що потрібно. Та дуже часто там вже дійсно прострочени товари, або сьогодні останній день. Не погано можна взяти з тімхортонс бокс , але ж знову - краще взяти саме те , що душі хочеться , а не кіт у мешку
-
Замовляла кілька разів. Одного разу в 7/11 дали молоко просрочене, але не гірке, інший раз прийшла вже в іншу точку 7/11, сказали, що у них немає нічого для мене і мені потрібно відмінити замовлення 😐. З Tim Hortons нормальні пакети були. Висновок — як пощастить
-
www.facebook.com/share/p/15yFmgEwKU/
-
А ще DOOM, Duke Nukem, Quake 1 & 2
-
Вітаю! Шукаємо для проведення своїх заходів приміщення як на тимчасовій так і на постійній основі. Також цікавлять різні дні тижня як у вихідні так і у робочі дні. Розглянемо всі варіанти. Пропозиції надсилайте у особисті повідомлення. І вже традиційно у суботу 18.01.2024 року зустрінуться давні друзі та нові знайомі для настільних ігор. Так як завжди маємо захід у дружній та позитивній атмосфері. Ігри підібрані легкі та інтуїтивно зрозумілі для опанування, вже за кілька хвилин зможете грати на рівні досвідчених гравців. До зустрічі! Пишіть.
-
О! В мене барбер з ГБ. А мені так стидно було, він говорить прям з гарним акцентом, і саме головне, у фразі про фостер кіда сказав: “the lad I’m taking care of”, і воно в голові мені Т9 лад на кід замінило і я такий, о молодець прикольно, і коли вже він каже “I love chocolate, but I’m guess it’s obvious because I’m from UK”, я чуть не підскочив і не вдарив себе по лобі 😂😂😂