Українська Манітоба
-
В мене цуценята в моєї такси були Отоб ви бачили як я всім фотографував і показував, дивіться, відкрили очі, дивіться які очі І так далі
-
Реально Бо шкоду робить як і всі цуцики Виховували коли - все добре
-
Вона відривала обої Підцепляла зубами і тягнула довгууууу лінію А цуценята добили
-
В квартирі Більше мабуть ні 👀 Бо я трохи кхм Був в шоці Добре що ремонту не було
-
До речі так Я коли уходив, чув весь двір Потім пройшло
-
Вона була вихована, шкоди взагалі не робила. Але не могла вдома лишатись сама- сиділа під дверима квартири і вила, весь будинок знав що вдома нікого немає☺️ Татові прийшлось брати її з собою на роботу- він у робочому столі вийняв одну шухляду і зробив їй там ліжечко. Вона була настільки розумна, що тихенько сиділа і ніхто хто заходив у кабінет, навіть не знав що у нього там песик. Лінда її звали
-
Це залежить від психотипу собаки. Є собаки домінантні і недомінантні. Недомінантна собака нормально живе в квартирі і їй ок. Домінантна собака постійно самостверджується на території і сама собі доводить, що вона тут головна, гени вожака стаї не дають їй спокою. Такі собаки важко лишаються самі в приміщенні і постійно щось знищують просто щоб трошки заспокоїтись. Якщо цуценя домінант, його потрібно виховувати з кінологом змалечку, йому потрібні кордони і зрозуміла їєрархія. І це не залежить від породи, чихуахуа такі жорсткі домінанти можуть бути, що всі інші тихо стоять осторонь