Українська Манітоба
-
Вона була вихована, шкоди взагалі не робила. Але не могла вдома лишатись сама- сиділа під дверима квартири і вила, весь будинок знав що вдома нікого немає☺️ Татові прийшлось брати її з собою на роботу- він у робочому столі вийняв одну шухляду і зробив їй там ліжечко. Вона була настільки розумна, що тихенько сиділа і ніхто хто заходив у кабінет, навіть не знав що у нього там песик. Лінда її звали
-
Це залежить від психотипу собаки. Є собаки домінантні і недомінантні. Недомінантна собака нормально живе в квартирі і їй ок. Домінантна собака постійно самостверджується на території і сама собі доводить, що вона тут головна, гени вожака стаї не дають їй спокою. Такі собаки важко лишаються самі в приміщенні і постійно щось знищують просто щоб трошки заспокоїтись. Якщо цуценя домінант, його потрібно виховувати з кінологом змалечку, йому потрібні кордони і зрозуміла їєрархія. І це не залежить від породи, чихуахуа такі жорсткі домінанти можуть бути, що всі інші тихо стоять осторонь
-
В мене кіт дозволяв цуценятам смоктати вуха Це якийсь був новий вид відносин Вилазив страшний, мокрий, засмоктвний але щасливий
-
наш теж такий. він в дитинстві почав псувати речі, але ми його пару разів строго зупинили і він зрозумів. ну і ще у нас тоді був великий персидський кіт і щойно починалась якась шкода, кіт приходив і навалювався на цуценя так, що того не було видно і лежав так, поки у цуценя не закінчувалось повітря і починалась визвольна боротьба з-під кота. це було жорстко, але ефективно) кіт отримав свої екстра кісточки за півставки кінолога. тобто домінацію нашему чиху трошки підкоректували, але коли він нападає на мою руку, мені здається, він в депресії кожного разу, коли не вдається загризти мене насмерть)
-
ну вона ж такса, їй так посадова інструкція передбачає)
-
Моя вишукувала РИБУ І дохлих їжаків
-
а якщо дозволити їсти весь мазут по дорозі, взагалі буде задоволений і без претензій)
-
Мій кіт obsessed Я думав тільки оливи Ні, оливкове масло також 👀
-
ну він нюхає все але щоб щось колись підняв за межами дому - то ні. але памʼятаю чудну ситуацію. купили ми в АТБ 1.5 кг морозива в пластиковому пакеті, забули на столі після того як поіли і пішли кудись. Повернулись а він стоіть біля столу, морозиво капає йому на голову, а він з полу його ість))))
-
Моя доберман любила полуниці, то був її крєптоніт:)
-
@banofbot