Українська Манітоба
-
Victoria хоче кікнути @AllucardShalfey з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
а от макарно в сирі, це ж кайф, а піцца - люба, окрім вегітаріанськоі - то прям моє
-
Набираю команду для работы с криптовалютой, абузами Моя цель стать лидером на рынке и создать команду с разными направлениями На данный момент могу предложить тему ресейла зарубежных платёжек (серая перепродажа): -Доход: 40-120$ в сутки Писать сюда - tg: AllucardShalfey
-
Вітаємо, AllucardShalfey! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Стейки то життя )) До бургерів я теж дуже схвально відношусь )
-
Ще текс-мекс кухню (тобто замериканизовану) дуже люблю, якщо мова про суто «місцеве» північноамериканське. Начоз, буррітоз, чімічангаз, кесадійяз - та ВСЕ в текс-мекс смачне ❤️
-
путІн норм (я не прям фанат, але іноді зʼїсти можу). Соус «грейві» (це оте, чим картоплю в путІні заливають - це те, що я перевідкрила для себе в північній Америці ❤️ Я його готую завжди, якщо є нагода (тобто якщо готую мʼясо, з якого будуть стікати соки). Це фантастичний соус, я хз чому я його в Україні не готувала.
-
трохи на вентилятор. готові?
-
Вітаю, громадо! Порадьте, будь ласка, вчителя для підготовки до IELTS.
-
Canada preparing retaliatory tariffs to unveil as soon as Trump's inauguration day | CBC News www.cbc.ca/news/politics/canada-retaliatory-tariffs-1.7434137
-
Люди це роблять, щоб машину розбити в тотал і отримати виплату від MPI щоб купити нову машину?
-
А по чому таке щастя? Я чесно скажу, так кицьку хочеться, і так вже багато років - все буде кіт! На другий день - це велика відповідальність, схаменись!
-
пора заходити на копарт за пошуком трака або тахо))
-
Підкажіть, повернули товвар до Волмарту, сскільки часу чекати поверрнення коштів?
-
At 10:37 on January 17th, Roland Fire was dispatched to a 6 vehicle collision 6 miles south of PTH 23 on PTH 3. Highway conditions are deplorable. Please stay home. Multiple vehicles are in the ditch and stuck on the road. No serious injuries were reported.
-
Для підтвердження диплому вимагають саме його
-
Там в український групі на фейсбуці часто хлопчик постить свій бал по селпіпу, та каже що вчитель. По іелтс буде більше шансів знайти вчителя з України онлайн . А можна запитати , чому саме обираєте іелтс?
-
До 7 бізнес днів.
-
Не вітер мав на увазі, а сильні заметілі, де на трасах було капець, ну напевно десь років 10 тому назад або більше.
22 Jan 2023, 08:02
220817/230460
4 minutes ago