Українська Манітоба
-
А мій чоловік обожнює root beer 🥴, а в мене приблизна така сама реакція як в кота:)
-
Я вчора домовився з Shaw про розірвання договору, бо вони пропонували $65 за 250 мб/с і не хотіли давати знижку. Сьогодні говорив з sales, дали $45 за 500 мб/с + $300 credit. Чому тут бізнес завжди треба ставити раком, щоб тобі дали якусь гарну пропозицію?
-
І шо ти біднятко схуд на ніц? 😁
-
Мої вітання ! В мене не вийшло поставити раком роджерс , платив щось типу 75 баксів за 5дж , 20 гігов . (5джі - гімно собаче тут ) Так що сказав що піду геть - побажали успіхів 😂 Зараз на файдо, 30 баксів на місяц, 4дж (різниці нуль з 5дж) та 40 гігов 🌚 Але через місяць кінчається дворічний контракт з Шо , ось буде цікаво 😅
-
Треба було раніше робити, зараз важко і дорого 🥲
-
О, ми з вами в одній команді, у мене була рівно така пропозиція, круто) P.S. Не «ставити раком», а «знижувати енергетичну напруженість», якось так це працює тут 😁 я шукаю де купити румунський паспорт, може тоді напруженість знизиться і мені дадуть портал 1)
-
Паспорт майже ідентичний по силі канадському, до речі, видає Гренада за $150000 інвестицій)
-
Це мобільний, домашній вище був $45 за 500 Мб/С
-
Це тільки домашній?
-
Переходьте на Koodo, я собі забив тариф $35 на 2 роки, ще й credit $120 на телефон дали 😄
-
У вас ще немає дати розриву, призначте і офер буде протягом 3 днів
-
Просто перейдіть до іншого оператора і прилетить offer через декілька днів