Українська Манітоба
-
Там сир Сир ще обов'язково
-
Відео не можна, на жаль
-
Шіііііікккк Відео ще можна буде, будь ласка
-
"Щастя" виходить досить коштовним в перерахунку на рік утримання.... "Середня родина витрачає на кошеня $1500 на рік" - казали вони.... "Ми будемо прибирати за ним й годувати його", - наполягали вони..... А потім й не помітеш, як ти опинешся в PetSmart витрачаючи по $100 кожні кожні два тижні на їжу ласощі пісок іграшки та таке інше для цієї бестії, та чистячи зуби цієї скотиняці що дня... Бо у ветклиниці сказали що можуть зробити скейлинг (toothcleaning) всього за $600, не тому щоб розвести, а тому що таки треба щось із цим робити.... А потім, збираючись у подорож, зрозумієш що тварюку треба десь із кимось залишити бо одна вона в хаті тиждень не протягне..... 😢 Annual Lifetime (15 years) cost for having cat would be 15years×$1500= $22500 🤑 Як що ви рентуєте житло, то варто додати сюди різницю між вартістю рента звичайного та петфрендлі апартмента Приблизно $150 на місяць 🤔 Тоді до цифра $22500 Станеться додати ще $150×12month×15years = $27000 Тотал $49500 🤯 Й це як що пощастить й не станеться лікувати тваринку за роки її життя (+$$$$$$$) Тому ваш "другий день" мені дюже подобається.... Тримайтеся 🤝 PS: цифри наведені для надання загальної картини та динаміки відношень, та не претендують на "істину в останній інстанції" Всім теплого зимового вечора ☃️🔥
-
О, памʼятаю той день, як ми йшли пішки від Севастопольської площі до метро Вокзальна пішки в завірюху 🤪
-
Саме так
-
Та ні, тут самі канадійці в шоці. Сьогодні авторитетна людина з MTI (це саме ті, що алерт направили) сказав, що такого шторму( це через вітер) не бачив останні 10 років то точно, і саме алерт на сніговий шторм не памʼятає, коли був останні раз. Він 12 років один з супервайзерів, які саме відповідають за дороги за периметром.
-
Єдиний такий випадок трапився у березні 2013 року коли вивалило 2 місячну норму снігу за два дні. Але це виняток, та ще у березні. Тобто не типова для України погода
-
Канадці сьогодні сміялися з мене, коли я така - о така погода… так мете… А вони мені - тю, колись мело так, що двері відкриваєш і мусиш тунель рити, аби з хати вийти 🤣 А це таке, звичайна зима 🙂
-
Я приблизно так гріб з Більшовика на Шулявку, і молився щоб метро працювало :)
-
www.facebook.com/reel/580224047987260
-
Та добре добре. Ми тут всі ділимося думками. Ось я своєю поділилася теж 🙂