Українська Манітоба
-
wpgforfree.ca/2024/12/19/air-traffic-control-jobs-nav-canada/#google_vignette
-
А знайомий звідки?
-
У мене знайомий дуже радий що отримав громадянство по корінню кілька років тому, ще коли було легко і не треба було здавати українську. Бо йому вчити ліньки (він ніколи раніше в Україні не жив).
-
Всім гарного суботнього дня✨ В кого є досвід що робили новий закордонний паспорт в Європі в ДП Документ? Скільки часу чекали на готовність якщо замовляли терміновий?
-
Не, в Канаду він вирішив не їхати. Не хоче. Хоча міг. Адже він тепер українець
-
А бо я перше здивувався, що канадець дуже радий, що отримав, ну і їх багато з корінням
-
Виріс в одній з республік СРСР. Але не в Росії. Тому я називаю його "незалежний експерт"
-
У кожного своя історія.
-
Доречі в телеграмі є групи по деяким європейським містам, де можливо оформлення паспорту через дп документ( Cologne, etc)
-
Знайомі в Польщі зробили, за кілька тижнів. Але я підозрюю, що там залучали внутрішні зв'язки для пришвидшення справи
-
Документ, що засвідчує знання української мови вимагали завжди при отриманні громадянства. Просто ваш знайомий заплатив за довідку ))) зараз це зробити складніше…
-
Напишіть в пп, я вам дам посилання, тут заборонено
-
Якщо вони в вас є чи могли б додати? Бо по пошуку мені не знайшло їх😟 Чи скинути посилання на них в особисті
-
Я таких тонкощів не знаю
-
Ну кілька років тому треба вже було здавати українську. Можливо історію України не треба було. То не потрібно було, якщо замінював радянський паспорт. Але зараз дуже важко отримати посвідки навіть тим, хто мав вже декілька, стільки років проживав в Україні…багатьом просто відмовляли від початку повномасштабного…ми просто у шоці були
-
Для кухаря ножички - це святе та недоторканн
-
Справа в тому, що все залежить виключно від стану Ваших документів та від органу видачі внутрішнього паспорта (якщо він у Вас зразка 1994 року). Може бути досить швидко, а може бути декілька місяців.
-
Хто де купує трамп меме? Якісь біржі канадські вже продають?
-
Bitget, gateio, mexc Брали по 9$
-
Вже 30…а взагалі був анонс якийсь? Чи це такий сюрпрайз?
22 Jan 2023, 08:02
220997/234745
7 minutes ago